Quantcast
Till salu inom: ”

hårtork frisör säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

hej Jag säljer min hårtork men väggfäste samt en färgbord pga att jag har stängt ner min frisör salong. De är ett år gamla och har inte ett enda fel eller repa på. Jag vill bli av med de eftersom jag har ingen användning av de längre. Priset på hårtork är 2600 kr ny pris är 7000 kr men som som sagt vill gärna inte ha de hängande i förrådet. och färgbordet för 720 kr Kan tänkas gå ner i pris vid snabb affär. ni kan nå mig på mobilen.
DAM FRISÖR UPPHÖR GÄLLER FRAM TILL 28 APRIL 2012 ALL INREDNING OCH VERTYG .STOLAR ,KAPPA ,SAXAR,TRIMMER HÅRTORK ,MASSOR MED HÅRPRODUKTER TILL ETT VÄLLDIG LÅG PRIS KOM OCH FYNDA B.L.A :GRÖN RETRO SOFGRUPP I SKINN ÄVEN KASSA APPRAT Allt SÄLJS TILL VÄLLDIG LÅG PRIS DETTA ÄR LÅNAD MAIL SÅ VAR VÄNLIG RING NEDASTÅENDE NR DÅ JAG INTE HINNER TITTA TILL DETTA MAIL . VID INTRESSE RING 0720676686 ELLER 042-147902 Polisongen Gasverksgatan 40, 252 44 Helsingborg
Hej Säljer dessa oanvända hårtorkar som fungerar perfekt. Säljer dem pga jag klipper killar och har ingen erfarenhet inom färg mm. Känner att jag inte har något behov utav dessa två torkar. Ord pris(vit) 26.000 NU 3.000 Ord pris (svart) 16.000 NU 3.000 Pris kan alltid diskuteras vid snabb affär
hej säljer mina frisör saker på grund av flyttning. allt är i bra skick. säljer 6st böcker med frisyrer. SÅLT! jag har runt 100 cutrin färger. SÅLT! - näshåltagning1st och öronhåltagning 2st Kassa med hel förpakning rullpapper. har varit i bruk i 6 månader. -frisör stol och ett tvätt ställ. och en stol för frisören. och så säljer jag 2 st stora hårtorkar. 1 såld 1 kvar - en spegel och saxväska. säljer separat. ni kan ringa på 04257868 ring om ni undrar ngt.
Nu säljer jag mina frisör apparater . Det är Hårtork Professional för färg och parlament som förenklar för dig som har mycket kunder och gör att ditt arbete blir mycket enklare. De är i bra skit är inte använd så mycket . Mitt pris för båda är 4800 kan diskuteras vid snabb affär . Mer bild kan skickas Vid intressen av frisör stolar så finns det oxå kan skicka bilder på de .