Quantcast
Till salu inom: ”

högtryckstvätt park htr-150x säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trevi 1994, 255s. med 16 planschsidor. Översatt av Kerstin Hallén. Förlagsband med skyddsomslag.(Dorothy Parker är berömd för sin vassa och träffsäkra formuleringskonst, i tal såväl som skrift. Men bakom den bitska ytan var hon en ytterst sårbar kvinna som levde självdestruktivt med alkoholmissbruk och flera självmordsförsök. Hennes dikter och noveller har ofta självbiografiska drag, och speglar hennes mörka, men samtidigt ironiska och distanserade syn på livet och kärleken. Hon började sin litterära karriär som teater- och litteraturkritiker, och medverkade regelbundet i tidskrifter som Vanity Fair, Vogue, Life m.fl. Hennes storhetstid var på 1920- och 30-talen, men hon har nya beundrare i varje ny generation. Hennes litterära kvarlåtenskap är inte stor - tre diktsamlingar och två novellsamlingar - men utomordentligt läsvärd.)
1. HILTI kit ( borrskruvdragare SF 144A + slagskruvdragare SID 144A + 2st batteri 14,4V---2,6Ah Li-ion CPC + en laddare 3,6V-36V + en original väska ). - Uppsättningen är begagnat men fungerar bra och i bra skick. Pris: 3500:- sek. 2. Högtryckstvätt PARK (Högtrycksmaskinen + slangvagn + några styck grundsats). - Slangvagns handtaget är trasigt. Pris: 1000:- sek. 3. Kakelskärare Sigma 2st ( 5M + 5-B) som är begagna men fungerar bra. Pris: 1600:- för båda eller 900:- / st.
Vi har kommit över ett mindre antal av vår populära högtryckstvätt Stihl RE 128 som vi säljer till ett kalaspris. Stihl RE 128PLUS Högklassig, kompakt kallvattentvätt med integrerad slangvinda. En perfekt hjälpreda runt huset, hobbyverkstaden och garaget. Med praktiskt teleskopiskt aluminiumhandtag. Ergonomisk design och en praktisk snabbkoppling för enkelt verktygsbyte. Levereras med dubbla munstycken, vagn, tillbehörshållare och ett integrerat förvaringsfack. Rengöringsmedel kan blandas i via en extern behållare. Ordinarie pris 3 495:- Om företaget MaskinCenter Blekinge är en servande fackbutik med fokus på Fritidsfordon, ATV, Park, Trädgård och skog. Hos oss hittar du södra sveriges mest välsorterade butik med starka varumärken som Can Am, See Doo, Stihl, Husqvarna, Klippo, Ventrac, Skeppshult. m.m. Ett besök i Mörrum ska bli en upplevelse.