Quantcast
Till salu inom: ”

höj och sänkbart matbord barbord säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Prissänkt till 4000:- om det är borta innan söndag 10/2! Sen får det följa med i flytten! Specialgjort barbord 140*140 delat i 2 st skivor 140*70, Höj och sänkbara ben. Svarta skivor med crom kant. 8 Barstolar henriksdal svarta med tvättbar klädsel vit. 74 höga. Härligt matbord då ingen sitter långt ifrån den andra. Alla kan känna sig delaktiga. Mycket plats i mitten av bordet. Nypris 10400:- Vårt pris pågrund av flytt 4000:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Pågrund av tillökning i familjen måste vi köpa ett större matbord. Därför vill jag nu sälja vårat fina barbord från IKEA. Bordet är höj och sänkbart, passar lika bra med barstolar som med vanliga stolar. Vi har själva lackerat bordet vilket ger den en fin finish, bordet suger därför inte åt sig vatten m.m. Det kan vara skönt om man har små barn. Lackeringen är proffsigt gjort, alla delar bortplockade samt lackerad undersida. En stolpe, bordet skruvas fast i väggen. 70cm brett och 140 långt. Hämtas i Bagarmossen.
Nu är det dags att sälja våran Bloom matstol. Det som ingår är tre olika dynor Röd, Grå och Rosa med bälten och kuddar till dessa, Två bord Matbordoch Lekbord, Fotstöd och Bygel. Stolen är höj och sänkbar och 15cm högre en den vanliga varianten för att passa vid diskbänk, barbord m.m kan snurras i 360grader, tre olika lägen på sittdelen så den kan användas från nyfödd tills 36kg. Köpt hösten 2012 på Barnenshus för ca 5500kr, Säljes för 2000kr. Jag jobbar dagtid så lämna ett meddelande om jag ej svarar.
Hej! Vi säljer nu vårat fina barbord pga flytt (bordet är inköpt i juni 2014) Bordskivan är 150x75, benen är höj och sänkbara (85-90 cm) Färg: Vit högglans med bordsben av borstat stål. Helt i nyskick!! Bordet funkar utmärkt både som Barbord eller också som matbord. Vi säljer bordet för 500 kr. Finns att hämta i Gröndal. Mvh charlotta
Pga flytt säljer jag 6 st svarta barstolar, höj & sänkbara i bra skick. Vill ni även ha mitt barbord med förvaring så ger jag bort det om ni monterar ned det. Byggt av ett stort matbord där bordsskivan vilar på 2 st köksskåp, perfekt extra förvaring. Säljer endast alla 6 och pok, bordet skänker jag bort om ni även vill ha det ! Så länge annonsen är kvar är barstolarna kvar !