Quantcast
Till salu inom: ”

hönshus vinterbonat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

.. eller bonde söker gård! Jag är på jakt efter ett hus i lantligt läge alternativt en mindre gård, torp, vinterbonat lantställe eller liknande. Jag har tre barn varannan vecka och boendet behöver därför ligga på norra sidan Stockholm. Ett stort plus är om det finns möjlighet att hålla höns (kan bygga eget hönshus), ha nära till stall för häst och kanske även ha viss annan djurhållning; får, möjligen nötkreatur på sommarbete. Jag är själv 39 år, skötsam och händig. Kan utföra nödvändigt underhållsarbete på stället. Har fast anställning i Stockholm. Om du/ni tycker att jag verkar vara intressant som hyresgäst så hör av er till mig på telefon alternativt mail!
Lantligt beläget med 5rok, varav 3 sovrum, i två plan. Boarea 120 m2, biarea 10 m2. 20400 m2 tomtarea, friköpt. Uthus och bodar. Nybyggt hönshus. Helt nyrenoverat badrum. Kök, med stor matplats, vedspis och utgång till inglasad altan. Vardagsrum med braskamin. På tomten finns också ett vinterbonat gårdshus på 48 m2 med kakelugn och sparspis i köket. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Vinterbonad "mini stuga" på ca 4,5 m2 med ett element och el indraget. Yttermått 172x290 Går att använda som gäststuga/förråd/hönshus... Ring mig gärna om ni har frågor eller vill komma och titta!
Vinterbonat hönshus säljes. Storlek: 2300 x 1200 höjd: 1800 Vattenfast plywood i väggarna Våtrumsmatta på golvet. El indragen för lampa
Skänker bort mina rashöns som jag haft under sommaren eftersom jag inte har något vinterbonathönshus. Jätte trevliga och snälla höns. // Eeva