Quantcast
Till salu inom

"vinterbonad husvagn säljes"

Borlänge
2 dagar

Adria Alpina 743 UK

259 000 kr
Blocket.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Husvagnar  ·  Orust

Cabby 550 DLX Barnkammarvagn, nybesiktad

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 15 dagar
Säljer vår härliga barnkammarvagn pgav husköp. Vagnen är en Cabby barnkammarvagn med våningsäng och bäddbar trinett där bak. Bäddbar sittsoffa fram i vagnen. Vagnen är även utrustad med kasett toalett, stort kylskåp med frysfack samt en splirrans ny digitalantenn på taket. Vagnen är vinterbonad, den har vattenburen värme som gör att du även kan vintercampa. Till vagnen ingår det ett stort Isabella Penta tält på 3,5 meter. Samt ett sottak med sidor även det från Isabella. Vagnen är nybesiktad och godkänd! Enda påpekning vi fick var däcken och de är fixade. Den är även gasoltestad=godkänd Jag skickar fler bilder om ni är intresserade! Skicka bara ett mejl så fixar jag det.
65 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Linköping

VW Passat 110hk 0,5L/m Läder/Alcantara -98

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
En fin Passat i mycket bra mekaniskt skick med den rätta utrustningen som rullat endast 23000 mil. Servad var 1500:e mil, nyligen servad. En långfärdsbil som åkt sina mil på E4:an och klarar sig på endast 0,5l/mil. Läder och Alcantara gör klädseln skön, snygg och lättskött. Automaten gör bilen mjuk och lättkörd. Farthållare, Klima AC som kyler även handskfack om man vill. Motorvärmare med kupéuttag. Extraljus och Drag Bästa odubbade vinterdäcken Michelin XIce i mycket bra skick, otroligt bra väghållning! Stereo med handsfree, AUX ingång och SDkort. Bytesförslag kan vara intressant; Husvagn vinterbonad med golvvärme, Husbil, Segelbåt, Motorbåt, Motorcykel eller förslag. Kan även lägga till pengar.
29 000 kr
Blocket.se
Husvagnar  ·  Söderhamn

Solifer Finlandia 560TBR -2009

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Ljus, fräsch och rymlig husvagn som är vinterbonad Alde centralvärme, golvvärme, elpatron, varmvatten Kasettoalet som inte är använd Handdukstork och duschdraperi Myggnätskaseter för fönster och takluckor Säkerhetsdrag Stereo med DVD kopplad till 1 av TV-antennuttagen. Finns även ett uttag vid dubbelbädden Förtältsservice 230v/12v antenn in/ut Vattentank och avloppstank Led-belysning Ljuslister i fönstrena fram Dubbelbädd bak Stor rundsittgrupp fram Stort takfönster Stort kylskåp med frysfack, som går att ta bort. Då blir hela utrymmet kyl eller frys. Markis med 3st sidor 2 st lastluckor från utsidan Garantier kvar. Servicebok finns. Totalvikt 1500kr Besiktad till 2013-07
256 000 kr
Blocket.se
Husvagnar  ·  Växjö

Polar 590-86

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Husvagn Polar-590 från 1986. Besiktning gjord juni-10, vid denna besiktning gjordes även ett gasoltest, var ua. Bredden är 2240 mm och längden 7350 mm. Tjänstevikt 1200 kg och totalvikten är 1450 kg. I husvagnen finns även dusch, ugn och en värmepatron som avger en väldigt bra värme när det är kallt. vagnen är vinterbonad och i mycket fint skick för sin ålder. i priset ingår även förtält, husvagnsmatta, gardiner,potta-potti, ny. Bör ses.
45 000 kr
Blocket.se

Lya hyres i Grebbestad, studieperiod

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Hej! Maria heter jag och är före detta student, trälinjen i början på 2000-talet, som "dragits tillbaks" till Grebbestad. Här vill jag bo i nån liten lya, helst med riktigt kök, möblerat eller omöblerat spelar ingen roll. Min lösning nu är att bo i min husvagn på sommaren och leta vinterbonat under resten av året tills jag hittar det jag kan få och vill ha. Ekonomin är ordnad o inga djur har jag. Väsnas så värst tror jag inte jag gör. Med vänliga hälsningar Maria
3 200 kr
Blocket.se