Quantcast
Till salu inom: ”

vinterbonat katthus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Boende för mindre familj eller ensamstående. "Fjällstugedetaljer" som öppet i nock, synlig takstol, vacker eldstad. Rymlig hall, stort vardagsrum, nytt kök (2009), ytskiktsrenoverat sovrum och badrum med tvättmaskin, torktumlare och klinkergolv. Lugnt fritidsområde vid Mälaren utanför Södertälje. Nära natur och bad. Kostnad för el tillkommer. Uthyres tillsvidare, tillträde 1a mars. På tomten finns även en gäststuga (ej vinterbonad) och en vacker uteplats med trädäck, samt ett enklare källarförråd och en mindre jordkällare. Naturreservatet Talbyskogen runt hörnet samt flertalet badplatser. Maila gärna för mer info samt bilder.
Isolerat katthus med öppningsbart takfönster. Tillverkat för att stå i hörn för bästa skydd.
Ett vinterbonat hus för mindre husdjur typ katt eller kanin. 60 djup 50 bred.800 el bud Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer att gulligt katthus i trä med avtagbart tak. Det är "vinterbonat" med frigolit inuti. Bara lägga in en varm go filt på golvet så har din utekatt ett varmt hus att gå in i vid behov. För den som vill ha annnan färg så är det enkelt att måla om det.