Quantcast
Till salu inom: ”

vinterbonat katthus säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Boende för mindre familj eller ensamstående. "Fjällstugedetaljer" som öppet i nock, synlig takstol, vacker eldstad. Rymlig hall, stort vardagsrum, nytt kök (2009), ytskiktsrenoverat sovrum och badrum med tvättmaskin, torktumlare och klinkergolv. Lugnt fritidsområde vid Mälaren utanför Södertälje. Nära natur och bad. Kostnad för el tillkommer. Uthyres tillsvidare, tillträde 1a mars. På tomten finns även en gäststuga (ej vinterbonad) och en vacker uteplats med trädäck, samt ett enklare källarförråd och en mindre jordkällare. Naturreservatet Talbyskogen runt hörnet samt flertalet badplatser. Maila gärna för mer info samt bilder.
Välisolerad liten stuga. Vit laminat på insida, lätt att hålla rent då hela taket går att lyfta av. Termostatreglerat element i avskilt utrymme så katten kan inte komma till det av misstag. Luftspalt under liggplatsen så luften kan cirkulera för jämn värme samt ventilation upp på vinden. Standard kattlucka. Plåtskott tak. Mycket gediget bygge. I denna stuga klarar sig kisen fint även om det är snöstorm och 25 minusgrader! Säljes till högstbjudande, dock lägst 1500 kr. Finns strax öster Hässleholm. Säljes pga att katten förolyckats.
Isolerat katthus med öppningsbart takfönster. Tillverkat för att stå i hörn för bästa skydd.
Ett vinterbonat hus för mindre husdjur typ katt eller kanin. 60 djup 50 bred.800 el bud Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer att gulligt katthus i trä med avtagbart tak. Det är "vinterbonat" med frigolit inuti. Bara lägga in en varm go filt på golvet så har din utekatt ett varmt hus att gå in i vid behov. För den som vill ha annnan färg så är det enkelt att måla om det.