Quantcast
Till salu inom: ”

hörapparat säljes

Jag ryter
F
Superdövis
F
Superdövis
F

Tidigare annonser till salu

Vi har batterier till hörapparater i 4 olika storlekar: 10, 13, 312, 675, det är dom vanligaste storlekarna. Dom kan ha olika benämningar t. ex A10, A13, A312, A675 men siffrorna finns nästan alltid med i benämningen. Dem använder sig av olika färgkoder, se översättning nedan Storlek Färgkod 10 Gul 13 Orange 312 Brun 675 Blå Vet du ej vilken storlek / färgkod du har så kolla i manualen till din hörapparat eller på tidigare köpta batteriförpackningar. www.supply.se Direktlänk: http://supply.se/batterier-c-58.html Varmt välkommen!
En mycket sparsamt använd mobiltelefon som jag panik köpte på Clas Ohlson då min gick sönder akut. Efter att jag köpt ny så har denna bara blivit liggande, alltså inga fel eller så. Det medföljer ett blåtands-headset, Nokia BH 104, helt oanvänt. Detta fungerar inte till denna telefon men kan användas till de Nokia-lurar som stödjer Blåtand. Headsetet är oöppnat och aldrig använt, medföljde en Nokia 3720 men jag kan inte använda det då jag bär hörapparater i båda öronen.
Trådlös, bärbar hemtelefon med extra förstärkning, vibrator, blinklampa och öronkrok. Xen förenar trådlös telefonteknik med elegant, intelligent design för enkel användning, och har funktioner för dem med nedsatt hörsel. Indikering av inkommande samtal kan fås via vibrator, indikeringslampa och en justerbar ringsignal. Belyst display. Det betyder att du kan anpassa telefonen efter dina behov. Eftersom Xen är trådlös, kan du ta med den när du rör dig hemma i bostaden eller i trädgården. Telefonen levereras med strömkabel, dockningsstation och Silhouette öronkrok för direktöverföring till hörapparaten i läge T eller MT
Oticon Dual XW hörapparater plus tillhörande Oticon streamer. Dessa köptes för två och ett halvt år sedan av min mamma och användes ytterst sparsamt under ett halvårs tid. Nypris var 30600 kr för apparaterna och 2800 kr för streamern. Garanti finns kvar ett halvår till. De är Oticons toppmodell, smidiga och modernt snygga - se bilder. För dig som vet vad detta är och att det kan passa din hörsel. De måste programmeras av en audionom för att passa din hörselskada. Apparaterna och Streamern säljes för 9000 kr. Se mer info: http://www.oticon.se/support/hearing-aids/downloads/legacy-products/dual.aspx
Specialutgåvan av det trådlös headsetet Sound Blaster Tactic3D Wrath kombinerar den legendariska akustiska kraften från Sound Blaster-teamet med en smidig design med upplysta öronkåpor med massiva 50mm Full Spectrum-ljuddrivenheter, en avtagbar mikrofon, volymkontroller på öronkåpan och okomprimerad trådlös teknik som utformats och finjusterats för att leverera THX TruStudio Pro-utökad ljud till PC och Mac. Använt 3 gånger, men fungerar inte ihop med min hörapparat =( Nypris ca 1500 kr.