Quantcast
Till salu inom: ”

hörslinga tv hörapparat säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Jag ryter
F
Superdövis
F
Superdövis
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hörslinga för din tv komplett paket med sändare sladd o dyna bruksanvisning . lite använt kostade ca 1200kr Nytt
Lyssna trådlöst på tv med hörapparaten. Förstärkare till hörslinga. Hörkudden förstärker ljuden från tvn till hörapparat. Smidig och enkel att använda. Måttligt använd. Nypris: 1375:-. Originalkartong och manual finns med.
Ny hörslinga:Univox slingkudde (att sitta på) och slingförstärkare Univox 1 A,kopplas till tex tv:n och avlyssnas i hörapparaten. Nypris ca 1500:- kr (Efter ett dödsbo) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Begagnad talförstärkare använd endast ett fåtal gånger. Comfort Contego är en komplett lösning för talförstärkning med mikrofon, hörslinga, sändare & mottagare. Comfort Contego är det perfekta systemet för personer med nedsatt hörsel som vill leva ett aktivt liv. Det är ett unikt, säkert, trådlöst kommunikationssystem för att fånga upp och förstärka ljudet i många olika situationer. Tillsammans med hörapparat Lyssna med halsslinga och hörapparaten på T-läget. Istället för hörapparat Lyssna med hörlurar eller öronsnäckor. Svensk produkt Comfort Contego är utvecklad av Comfort Audio i Halmstad och tillverkad i Sverige. Enkel att använda Comfort Contego är liten, lätt och mycket bekväm att använda. På displayen ser man tydligt vad man har valt för funktion. Comfort Contego använder laddningsbara batterier. Rundupptagande läge eller Zoom läge På både mottagare och sändare kan man enkelt växla mellan de inbyggda mikrofonlägena rundupptagande eller zoom beroende på aktuell situation. Med zoomlägena aktiva reducerar man effektivt störande bakgrundsljud. Maximal flexibilitet Genom de medföljande ljudkablaget får man möjlighet att lyssna trådlöst på många olika ljudkällor som exempelvis TV och radio. Comfort Contego har en smart och diskret design vilket ger ett elegant intryck. Mikrofonerna är inbyggda. Storlek: 22x45x98 mm Vikt: 60 g Mikrofontyp: Inbyggd, direkt och omnidirekt Drifttid: 20 timmar Laddningstid: 4 timmar Övrigt: Levereras komplett i väska med laddare, TV-kablage, halsslinga, öronsnäckor samt hörlurar Nypris ca 9800:- http://www.headsetshoppen.se/comfort-contego-p-1829-c-467.aspx# http://www.comfortaudio.com/sv/wp-content/blogs.dir/8/files_mf/ma0099contegomanual_norden11020375.pdf
TV Ears sling system. Detta lätta och trådlösa slingsystem är idealiskt för tv-tittande. Med systemet kan du sitta tillsammans med familjen och få rätt volym för ditt behov och slippa vara orolig att du stör andra, familj, grannen etc. TV Ears har hjälpt över 1 000 000 att höra bättre och är av hög kvalitet och sälj både via hemelektroniksbutiker och hörselvården. Du kan lätt justera ditt ljud från dina TVEars utan att det påverkar ljudet för din omgivning. Man kan till och med stänga av ljudet helt och hållet på TV:n och ändå få det ljud du önskar i dina TVEars. * Fungerar på alla tv-apparater * Rekommenderas av audionomer * Täcker upp till 55 m2 * Fungerar med tv-volymen nedsatt eller av * 2,3 MHz fungerar med plasma- och platt-tv * Reglerbar volym- och tonerkontroll * Laddas i sändarenheten. * Full laddning på en timme OBS! Fungerar endast tillsammans med din hörapparat. Hörapparaten ställs i läge hörslinga. Kan även användas i lägenhet då den låga effekten ej stör andra som har slinga. Apparaten är så gott som ny. Nypris 1890 kr.