Quantcast
Till salu inom: ”

hörselskydd bluetooth dewalt säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Aldrig använda, ouppackade. Bekväma hörselskydd med FM-radio. Hörselskydden har möjlighet att till 20% justera trycket mot huvudet. Ger det nödvändiga skydd som krävs och dessutom finns möjlighet att koppla på din mobiltelefon, lyssna på FM-radio eller en extern enhet så som en MP3-spelare i hörselskyddet. Bluetooth® ger dig möjlighet att använda din Bluetooth®-utrustade telefon till hörselskyddet med FM-radio. Du kan också svara på inkommande samtal genom ett enkelt tryck på "svara-knappen" på hörselskydden. Detta gör arbetet enklare och säkrare. Produktinformation Automatisk avstängning Varning lågt batteri Ljudkompenserad mikrofon. Automatisk stationssökning Vadderad bygel Godkännanden Godkänd enligt EN EN 352-1, EN 352-3 Ordinariepris 3650:- priset kan diskuteras vid snabb affär.
Hörselskydd med bluetooth från Dewalt, så man kan koppla in mobilen och lyssna på radio. Använda ett fåtal gånger, som nya. Nypris 3995kr.
Hej jag har ett par hörselskydd med märket Dewalt med bluetooth som fungerar utmärkt och som inte är använda så mycket. Instruktionsbok finns. Nypris 4200kr. Säljer mina för 2000kr plus frakt. MVH Robin
Hrselskydd med bluetooth frn Dewalt, s man kan koppla in mobilen och lyssna p radio. Anvnda ett ftal gnger, som nya. Nypris 3995kr.