Quantcast
Till salu inom: ”

hösegel transport säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Soffa

Stockholm
Ny soffa

Stockholm
Soffa

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Transport Henra Caliber som du drar med B-kort, total vikt 1370 kg, lastvikt 550 kg. Vagnen är utrustad med: Dörr/Ramp-kombination. Comfort paketet, för bättre väghållning och mjukare resa för hästen. Aluminiumgolv. Överlucka i glasfiber med ventilation, istället för standard rullgardinen. Taklucka. Hösegel. Fölbommar. Bra M+S däck Sparkskydd sidoväggar. Reservhjul. En vagn som hästen åker bra i, med mycket god ventilationen. Kombirampen är det enda jag har använt dvs aldrig en häst som klivit på lemmen. Mycket lätt att lasta andra saker i. Säljes pga byte till BE-vagn. Detta är en mycket bra vagn för pengarna.
Mycket fin Thule Exellent 2007. Stor och rymlig vagn som går väldigt stabilt och bra bakom bilen. Den är mycket ljus och det finns gott om lastutrymmen både framför hästarna och i sadelkammaren. Två öppningsbara fönster samt en takventil. Hästarna åker väldigt bra och har gott om utrymme. * Totalvikt 1990kg * Maxlast 1030kg * Panikutlösning av frambommar utifrån * Sommar och vinterdäck på dubb i fint skick *Hösegel Ring för mer information!
Underbart stabil och rejäl transport årsmodell 2006 som är byggd för att stora hästar ska kunna åka bekvämt. Richardson tillverkas i England liksom Ifor och påminner mkt om just dessa. Extra hög/bred, fronturlastning, höga sparkplåtar, störtbågar tak, golv av komposit=mkt hållbart, sommar & vinterdäck. Är utrustad med kamera för maximal säkerhet. Extra stort hösegel+långbom medföljer. Besk ua tom 2014. Totalvikt 1500kg, maxlast 500kg. Kan givetvis höjas. Säljes enbart då jag måste ha ett lättare släp pga av bilbyte :(
Bättre för hästen att äta ur den under transporten. Det blir ett naturligt stopp vid bommen och hästen blir både tryggare och lugnare när de slipper krångla med hönät. Resan blir stabilare. Med rep och karbinhakar Helt nytt Måtten är ca 110*65*30. Djup ca 30 cm, pris 350 :- stort och rejält. Finns också som en extra stor modell och då är måtten 140*110*65. Djup ca 40 cm, pris 450 :- Du reglera själv spänningen med hjälp av repet. Passar därför alla transporter Skickar mot postförskott. Men bjuder på frakt och postförskottsavgift.
Mycket fint släp i nyskick med en hel del extrautrustning som kombiramp, kamera, delade skötardörrar, extra ljus invändigt, hösegel och krubbor, broddmatta och sparkskivor till ett värde av ca 20 000 kr. Släpet är gråmetallic. Totalvikt 2600 kg. Säljes då det är alltför fint för min häst som tycker om att sparka när den åker, så när jag nu har fått bytt ut bakdörrar och mellanvägg så vill jag sälja omgående och köpa ett bra begagnat släp istället. Priset är diskuterbart vid snabb affär!