Quantcast
Till salu inom: ”

reservdelar värmlandsvagnen säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gitarr

Norrköping
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Värmlandsvagnen från 1990. Enaxlad, 1200 totalvikt. Behov av renovering eller som reservdelsvagn. Underkänd i besiktningen 8 nov. Följande fel: 1. Färdbroms hjulbroms, bak, vänster, ur funktion, 2. fjädring kärv - stum, 3. infästning axel, båda sidor, sprickor, 4. kulhandske sliten, 5. hjullager, vänster, glappt, 6. färdbroms påskjutsreserv, kort Alltså en hel del jobb för den som kan fixa eller vill ha reservdelar. Positivt är att golvet är ganska bra och ljuset funkar samt både sommar- och vinterdäck. Har haft den i 8-9 år, hållt ordning på den under åren med bromsbyte, lite svetsning och annat. Klarade besiktningen för två år sedan, men nu gick det inte längre. Är du intresserad så tveka inte att komma med ett bud. Bättre ett för lågt bud än inget alls! Vi behöver den inte! Väkommen att kolla!
Årsmodell 2007. Enaxlad hästtransport i bra skick. Vinterhjul med dubb, sommarhjul och 3/4-delsbom för hästar som vill åka brett medföljer. Tjänstevikt 630kg, totalvikt 1050kg, lastvikt 420kg. Nyservad med 12 månaders garanti. Finansiering ordnas, med eller utan kontantinsats, från 588 kr/månad. Ej avdragbar moms. Vi tar inbyten. Välkommen till Fautras släpcenter! Om företaget Försäljning av släpvagnar, hästtransporter, reservdelar samt service och reparationer. Välkomna till Släpcenter i Eskilstuna, Folkesta, E20 avfart 130 - Proffs på hästtransporter och släp! Ca 60 nya släp för visning och omgående leverans av märken så som Fautras, Reko Trailer, Sävsjösläp, Respo trailer samt begagnade släpkärror och hästtransporter.
Mellanvägg till Henra Amazone XL i bra skick. Fritt Rydsgård Om företaget Rydsgårds Hästransportcenter - RHTC. Vi säljer nya trailer från Fautras, Värmlandsvagnen, Christ, Mustang, Atec, Blomert, Sirius och Variant. Vi erbjuder även service och reparationer av alla trailer märken, långtidshyra och finansiering. Ring oss gärna innan du besöker oss så att vi kan ta emot er på bästa sätt! Susanne & Henrik Nord 0733-245309 & 0733-547007 Välkomna! Välkommen!
Vi ska plocka ner en hästtransport, och lite delar går att spara! Är en Värmlandsvagn av 2008 års modell. axlar/ram och skåpet defekt. Ring eller mejla så kollar vi närmare på vad just du behöver. Objekt som anges är: 9131054 BLOCKET Med Vänliga Hälsningar Häggs Bildemontering AB
Vi servar och reparerar Hästtransporter och släpvagnar av fabrikat som Cheval-Liberté, Böckmann,Christ,Boj,Värmlandsvagnen,Umesläp,Thule,Mustang,Ifor Williams,Thiel,Forzab,m.f.l Vi har även en stor online butik med reservdelar och tillbehör klippanslap.se