Quantcast
Till salu inom: ”

habitat bord säljes

Bord&stolar

Tyresö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Kista

Lindesberg
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hejsan, säljer mitt köksbord som jag köpte på ROOM för några år sedan, märket är Habitat och köptes för ungefär 8000kr. När jag nu tittar på Habitats hemsida så finns inte den modellen kvar, men det är en blandning av "ICON" och "JERICO". Det är ett "extension" bord och rymmer mer 6-8 personer. Den är 200 cm lång. Den har flera små skador och en viss nivå skillnad, säljer därför bordet för endast 1000kr (färdig prutat) Bordet finns att hämta i Märsta. Tack så mycket /Björn
Jag säljer mitt soff- och sidobord från Habitat (köpt på ROOM) pga flytt. Borden är i ljust trä med mörkare infällningar på kortsidornas kanter. Soffbordet är 110 cm långt, 48,5 cm brett och 35 cm högt och har en hylla perfekt för tidningar och dylikt. Sidobordet är 67 cm högt, 35 cm brett och 35 cm djupt. Kan även användas som sängbord. Soffbordet: 1500 kr Sidobordet: 500 kr För båda: 1800 kr (Nypris 5500 kr)
Exklusivt matsalsmöbel från ROOM. Bordet är av märket Habitat, Terence Conran design. Passar för 4-6 personer, har 2 iläggsskivor och kan anpassas för större sällskap om 8 eller 12 personer. I perfekt skick. Stolarna från ROOM är i väldigt hög kvalitet. Ben i ek. Kan köpas separat. Inköpt på ROOM för 22 000kr. Säljs pga flytt. Finns på Södermalm.
2st Gula Omstak (OMK) designstolar designade av Rodney Kinsman 1971. Sits i gullackad metall/plåt med stansade hål och kromade ben/ramar. Stolarna är stapelbara. Skicket är mycket bra men visst slitage/patina i form av skavd lack efter att de varit staplade. Detta är originalet, inte de som senare tillverkades av Habitat. Stolarna passar mycket bra tillsammans med Superellipsbord men också med andra klassiska retro och designmöbler. Priset är 1200kr/st eller kom med bud om du vill köpa båda.
6 matsal stolar i ek, aluminium ben. Mycket gott skick. Från engelska designbutik 'Habitat'. 350 kronor styck, men bara säljs som set om 6, = 2100 kronor för alla 6 dining room chairs in real oak veneer, aluminum legs. Excellent condition. From English design shop 'Habitat'. 350 kr each but only sold as set of 6, so 2100 kr for all Pick-up only