Quantcast
Till salu inom: ”

hagström dragspel granesso säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Dragspel

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

2 dragspel säljes. Nr 1 är märkt med Super B Burini (tror jag). CastelFidardo Italia. Det är rött men jag vet inte mer om ursprunget. Renoverat. Inklusive väska. Prisidé: 1300 kr eller högstbjudande. Nr 2 står det enbart Granesso 55 på men är nog ett Hagströms för det ligger i en sådan väska. Svart och jag vet att det kommer från min morfars far. Borde var runt 1930 enligt min mamma. Renoverat. Orginal väska. Prisidé: 200 kr eller högstbjudande. Kan köpas var för sig eller ihop.
Hej! Någon som är sugen på att spela vidare på mitt dragspel? Det är ett Hagström Granesso i orginallåda. Det saknas en av knapparna som ligger i spelet och skramlar runt. Går sannolikt för den händige att fiska upp och återmontera. Spelet är i fint skick för övrigt och har förvarats torrt och varmt. Provspelning kan genomföras på Norrmalm i Skövde. Du når mig på tel 0500-419664 alt 070-3406538. mvh Jonas Löfgren
Hagström Granesso. Mycket bra skick
Säljes: Hagström dragspel från 40:talet, granesso, spelad på idag (påskafton) och spelar som om den vore ny. Kan ordna frakt om du bor i närheten av Värmland - Dalsland.
Hagström Granesso -58 Fint skick med massa orginal dokument och noter. 3500 el. högstbj.