Quantcast
Till salu inom: ”

hallsberg torget säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Trevlig lägenhet med bra standard och goda utrymmen, ett stenkast från torget i Askersund. 2:a våningen av 2 med balkong som har markis. Fräscha vitvaror - ex. spis, diskmaskin, tvättmaskin. Kaklat badrum med golvvärme, torkskåp, handuksvärmare och exklusiv duschkabin med bl.a. ångbastufunktion. Till bostadsföreningen hör ett mindre grönområde med grillplats och utsikt över vatten. Lägenheten ligger i en charmig del av Askersund med närhet till vatten (Vättern) och båtliv. Pendlingsavstånd och bra bussförbindelser till bl.a. Örebro och Hallsberg.
Trivsam lägenhet i centrala Askersund, ett stenkast från torget och hamnen. 3 r o k, 86 m2. Bra standard och i gott skick. Fräscha vitvaror. Balkong med markis. Goda förvaringsutrymmen i och i anslutning till lägenheten. Ett litet parkliknande område finns på en höjd med utsikt som tillhör bostadsrättsföreningen. Mycket goda pendlingsmöjligheter - bil, buss - till bl.a. Örebro och Hallsberg. Ett bra boende i charmig småstadsidyll med närhet till natur och båtliv i norra Vättern. Tel: 070-3584543 Hyra: 5256:-/mån Pris: 150 000 :- el högstbjudande Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Jag säljer nu min blomsterbutik den ligger centralt nära järnvägsstationen och torget med gott om parkering.jag har haft butiken i drygt nio år och har en bra kundkrets. I priset ingår kassadisk, kassaapparat, en del hyllor och bord, blomsterkyl, luftvärmepump värme/kyla . Lokalen passar även för annan verksamhet. Endast seriösa svar. Vid intresse skicka mail. lenasblomsterbod@hotmail.com Eller ring på 070-3372645 efter 19 vardagar. Högsta bud
Jag säljer nu min blomsterbutik med toppenläge vid torget i Hallsberg. Butiken har funnits på samma ställe i drygt 9 år. Vi har en stor återkommande kundkrets, och för rätt person kan butiken utvecklas ytterligare. Vi har ett bra samarbete med Hallsbergs begravningsbyråer. Butiken är ansluten till Euroflorist och vi säljer blomsterkort och blomsterförmedlingar. I priset ingår: Kassaapparat, blomsterkyl, luftvärmepump/kyla, div bord o hyllor, kylskåp personalrum, möbler personalrum. Leasingavtal på betalterminal kan överlåtas. Kvarvarande lager vid försäljning ingår.
En Restaurang/pizzeria med bra läge i centrala Hallsberg. pizza samt A la carte som tillval. Bra planerad kök med servering på ca 50 platser inne och 35 ute på fast uteservering. inventerar och maskiner AAAAA Läge Fin lokal med härlig utsikt över torget. Bra parkeringsmöjligheter Godkänd av berörda myndigheter! ------------------------------------------------- För visning samt vidare information och mer bilder kontakta:Fadi & Hakoub 0736464333 0737545520