Quantcast
Till salu inom: ”

skövde torget säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bäckströms, 2000 Limhft, 287s. 17x11cm, 300g. Mycket fint skick. ISBN: 9188016943 anmärkning: Melodistämma med text och ackordanalys Innehåll: Alla tillsammans. Arbetarnas marsch. At jorden er en stjerne. Balladen om herr Fredrik Åkare... . Befria Södern. Blues för Fatumeh. Brooklandsvägen. Den okände soldaten. Den svarta tuppen. Desertören. Det är oss lika om vi blir gripna... . Ett enat folk. Fastän vi är kvinnor. Flicka från Backafall. Frihetens forpost. Första maj. Gustav Lindströms visa. Helgdagskväll i timmerkojan. Härdad i hunger. Hård tid. Ikaros. Internationalen. Jag står här på ett torg. Jungman Jansson. Kärleken till livet. Låga över länderna. Med ögon känsliga för grönt. Märk hur vår skugga... . Nya perspektiv. Nån har slagit upp ett hål. Om du nånsin kommer fram till Samarkand. På Arendorffs tid. Rebellflickan . Rulltrappan. Sambaliten. Ska nya röster sjunga. Staten och kapitalet. Till de strejkande städerskorna i Skövde. Var kommer barnen in. Victor Jara. Änglamark. Överbyvals m. fl.
Hallå! Vi är ett par som önskas hyra eller ta över ett förstahandskontrakt till en lägenhet i Göteborg pga flytt från Skövde. Min flickvän Frida 22, bor nu redan i Göteborg men med en alldeles förliten lägenhet för oss båda. Hon jobbar som säljare i klädaffären New Yorker i Frölunda Torg och har därför liksom jag en fast inkomst. Jag själv heter Daniel 29, och jobbar som säljcoach på ett av Sveriges största tm - bolag och har nu även fått ett jobberbjudande i Göteborg. Det enda som hindrar detta är dock att vi inte har någon lägenhet för oss båda. Så därför söker vi nu eller 1,5 eller helst en 2a i Centrum, Haga, Olskroken eller runt Högsbo, Frölunda. (Andra alternativ är självklart också välkomna) Hoppas någon kan hjälpa oss så vi äntligen kan få flytta ihop. Vi skulle vara mer än tacksamma! MVH Daniel & Frida
En ljus och fin etta mitt i centrala skövde. Stora fönster med mycket ljusinsläpp. Köket är renoverat 2008. Nybyggd loftsäng! En perfekt lägenhet för dig som är student! Det bästa med lägenheten är närheten till allt. 50m till Willys matbutik, 100m till Hertig Johanss Torg, 1km till högskolan!
Jag måste tyvärr flytta från min underbara lägenhet som ligger så centralt i Skövde man kan komma, 1 min gång till både stationen och torget. Stor, ljus och fräsch med öppen planlösning, djupa fönster och allt annat man kan önska. Ring för mer information.