Quantcast
Till salu inom: ”

halsband finska aarikka finland säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Halsband

Nyköping
Halsband

Nyköping
Elvis

Skara
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Leopard förlag, 2007. Nyskick. Inbunden, med skyddsomslag, 251 sidor. Denna bok handlar om det finska inbördeskriget 1918 - ett blodigt inbördeskrig mellan de röda och vita. Kriget kännetecknades av ett brutalt våld mot civila och krigsfångar. Grymheterna tog inte slut när de vita segrat. Då följde en straffkampanj som i hänsynslöshet söker sin like i Europas moderna historia. Segrarna avrättade närmare tio tusen fiender och över tolv tusen röda dog i fånglägren på grund av undernäring och sjukdomar. Det skapades en bitterhet och ett kollektivt trauma som förstärktes av att de officiella Finland vägrade erkänna vad som hänt. Boken tar upp de mest omskakande händelserna under den vita terrorn. Roselius låter både offrens anhöriga och bödlarna komma till tals och beskriver de anhörigas fåfänga försök att ställa de ansvariga inför rätta. Roselius beskriver också den långvariga bitterhet som lever kvar i det finska samhället och hur minnet av kriget styrts av vilken sida man tillhörde. Illustrerad med svartvita bilder/foton.
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kundservice, försäljning och administration. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge och Finland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Jobbeskrivning Vi söker för kunds räkning intervjuare med finska som modersmål och som har möjlighet att arbeta heltid. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra intervjuer enligt våra kunders intervjumallar. Upplärning sker på plats och vår kund finns i Göteborg. Vi har både korta och längre uppdrag. Intresserad? Sök omgående då urval och intervjuer sker löpande. Personliga egenskaper Vi söker dig som obehindrat kan föra en dialog och skriva på finska. Du anser att service är en självklarhet, tycker om att prata i telefon samt besitter ett bra kundbemötande. Du har även god datavana då informationen registreras in direkt i systemet. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Välkommen med din ansökan!
Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, kundservice, försäljning och administration. Uniflex är noterat på NASDAQ OMX Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge och Finland. Uniflex är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med LO och Unionen. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat.JobbeskrivningVi söker för kunds räkning intervjuare med finska som modersmål och som har möjlighet att arbeta heltid. I arbetsuppgifterna ingår att genomföra intervjuer enligt våra kunders intervjumallar. Upplärning sker på plats och vår kund finns i Göteborg. Vi har både korta och längre uppdrag. Intresserad? Sök omgående då urval och intervjuer sker löpande.Personliga egenskaperVi söker dig som obehindrat kan föra en dialog och skriva på finska. Du anser att service är en självklarhet, tycker om att prata i telefon samt besitter ett bra kundbemötande. Du har även god datavana då informationen registreras in direkt i systemet. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter är meriterande. Välkommen med din ansökan!
Halsband finska Aarikka Finland