Allt till salu inom "blocket finland"

Sortering:
Volvo L 40 B TP
Butik Kungälv
Idag

Volvo L 40 B TP Visa liknande

411 250 kr
Blocket.se
Skinngrupp
Ronneby
Idag

Skinngrupp Visa liknande

6 000 kr
Blocket.se
Jämthund Tik
Pajala
Idag

Jämthund Tik Visa liknande

65 000 kr
Blocket.se
Maxi 84
Gävle
Idag

Maxi 84 Visa liknande

65 000 kr
Blocket.se
Värmepumpsskydd
Järfälla
Igår

Värmepumpsskydd

2 450 kr
Blocket.se
Bobrik+, Kameravarnare
Butik

Bobrik+, Kameravarnare

1 395 kr
NYTT Radioteknik.se
Into eternity
Butik

Into eternity

20 kr
NYTT Ginza
Visar sida 1 av 87

Tidigare annonser till salu

Hus och Trädgård  ·  Örnsköldsvik

Snöslädar

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Snöslädar Mikko från Finland. Snösläde LUH-80 , 995:- Bredd 800 mm. Hyvlande framparti gör rent i synnerhet på gårdar med asfalt och stenplattor. Handtaget är förstärkt med ett inre rör. Snösläde LUK-80, 895:- Bredd 800 mm. Uppvikt framparti som förhindrar slitage såväl på bladet som på kanten. Frampartiet på bladet är av varmförzinkat stål. Handtaget är förstärkt med ett inre rör. Snösläde MAT-73, 695: - Bredd 730 mm. Denna snösläde har en lättare konstruktion än de övriga snöslädarna.
695 kr
Blocket.se
Lägenheter  ·  Stockholm

Söker lägenhet i Stockholm

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Jag heter Kia och är 29 år. Jag är ursprungligen från finland, men har även varit bosatt i England. Nu bor jag på Östermalm men letar efter en egen lägenhet. Jag har jobbat som flygvärdinna i 10 år och har nyligen bytt branch och jobbar på American Express på Södermalm. Jag är intresserad av en lägenhet innanför tullarna. Hyran är inte nödvåndigtvis avgörande och kan disskuteras om ni kontaktar mig. Gärna längre tids uthyrning. Ring eller maila mig. Med vänliga hälsningar, Kia
0 kr
Blocket.se
Administration  ·  Stockholm

Originalare

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 10 dagar
Nordens ledande träningsföretag byter grafisk profil.Vi söker därför en originalare som tillsammans med vår Art Director kan hjälpa till att uppdatera vårt grafiska material. SATS Marknadsavdelning är Nordisk och producerar material för Sverige, Norge, Finland och Danmark. Kunskaper i Engelska är ett krav, förståelse för de övriga Nordiska språken är önskvärt. Arbetsuppgifter: Din främsta uppgift blir att uppdatera vårt befintliga material till vår nya design. Dvs byta ut bilder, logos, färger och typsnitt samt även anpassa texten till vår nya tonalitet.
0 kr
Blocket.se
Administration  ·  Stockholm

Finsktalande kundtjänstmedarbetare

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
Om tjänsten Till vår kund söker vi nu en kundtjänstmedarbetare som är finsktalande. Tjänsten innebär att du kommer att ta emot inkommande kundsamtal och även utföra administrativa uppgifter som krediteringar och ändringar i våra adressregister. Utöver kundkontakt kommer du att ha tät kontakt med vår säljkår, vår orderavdelning mm. Då vi även har inkommande samtal från kunder i Finland är det ett krav att du även behärskar finska väl. Huvudsakliga arbetsuppgifter: ?  Besvara inkommande telefonsamtal till vårt Kundcenter ?  Registrera och ändra uppgifter i våra system, ...
0 kr
Blocket.se
Jobb  ·  Stockholm

Redovisningschef till Aditro

Togs bort för 13 år sedan - Till försäljning i 24 dagar
Arbetsuppgifter och tjänsten För att förstärka finansorganisationen söker vi en Redovisningschef till vår uppdragsgivare Aditro att ansvara för den finansiella redovisningen av koncernens svenska verksamhet. Du erbjuds möjligheten att leda och utveckla ekonomifunktionen på ett marknadsledande företag i tillväxt. Tjänsten är placerad på Aditros huvudkontor i Sundbyberg. I rollen som Redovisningschef leder du ekonomiavdelningen med 10 anställda och ansvarar för redovisningen för Aditros moderbolag och fem operativa legala bolag. Du rapporterar till Group Financial Controller tillsammans med redovisningschefen i Norge och Finland.
0 kr
Blocket.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj