Quantcast
Till salu inom: ”

finska lapphunds valpar till salu säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Finska lapphunds valpar från två kullar.kull 1 en hane kvar som är mycket lovande,effter högt meriterade föräldrar som är hd/ad fria samt ögonlysta,född 28/5 9500kr .Andra kullen född 01/06 är ej registrerade 7000kr men är helt renrasiga.Alla valpar levereras avmaskade vetr besiktade chippade,dolda fel försäkrade i 3år.uppfödning på en liten kennel som är registrerad hos svenska kennel klubben sedan ca 12år. Den Finska lapphunden är ingen skällig ras gillar sin flock och fungerar bra med andra djur framtagen av samerna till sin renskötsel. Ring gärna vid intresse då jag har problem med min dator.
Finska lapphunds valpar födda 30/6. Söker kärleksfulla & varaktiga hem. Lev.kl. 1 tik & 1 hane båda svarta med ljusa tecken. Dom är reg. i skk, vacc. id.märkt. vet.bes. & avmaskade vid leverans. Den Finska Lapphunden är en intelligent, modig, lugn, läraktig och arbetsvillig hund med mjuka drag. Är väldigt social, följsam och trevlig, den passar därför bra som familjehund. Dess kraftiga päls är både vacker och lättskött.
Finska lapphunds valpar ,för omgående leverans .Alla fyller kennelklubbens bestämelser. Registrerade med stamtavlor ,avmaskade,dolda fel försäkrade i 3 år,chippade,vaccinerade och besiktade av vetrinär innan leverans.Den Finska lapphunden är ingen skällig ras ,är lätt att lära och är mjuk i sitt lyne,framtagen av samerna till sin rensköttsel MM.Fungerar utmärkt med andra djur och barn.Till sin natur så vil dom gärna vara med familjen och bli ompysslade.pälsen är riklig men välldigt lättsköt. Ring gärna för mer info vid intresse,svarar inte på mail då datorn är trasig.
Tre underbara Finska lapphunds tikar efter stabila och friska föräldrar. levereras besiktade,avmaskade,vaccinerade,dolda fel försäkrade,chipade.Rasen är mycket aulraund så den passar bra för sällskap, lydnad mm. Dom har en riklig men mycket lättskött päls och är tåliga och stabila fungerar bra med andra djur dom är mjuka och trofasta i sitt sätt utan att vara veka, har inget emot barn och vistas i skog och mark. levereras tidigast när dom fyllt 8v. 2013-10-24. Min dotter har en hane som är leverans klar ca 2v senare. valparna är ej registrerade.har bägge föräldrarna. Ring gärna vid intresse eller funderingar då jag inte läser av mailen så ofta.
Vi har 2 hanar kvar efter fina HD fria föräldrar. Mio & Timon är två underbara små killar som är vana vid det mesta som finns i hemmet. Båda två är sociala och längtar efter ett eget hem efter den 25/11-13 då de är 8v. Valparna är vid leverans: Registrerade i skk chipp märkta vaccinerade regelbundet avmaskade Veterinär besiktigade Föräldrarna kan ni se på www.dalabergsgard.hemsida24.se Ring för mera information, Välkomna :) Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.