Quantcast
Till salu inom: ”

duna fun large hamsterbur säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Vinter jacka

Uppsala
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Den mindre hamsterbur (55 x 39 x h27cm, två våningar) 400kr Ingår: bur (Ferplast Mini Duna Hamster), vattenflaska, "Furplast lab" (se bilden) + rör , springhjul, hus och hamsterboll. OBS, jag har modifierad buren så man kan koppla laben till den. En del av färgen på gallret har gnagats bort. Den större hamsterbur (71,5 x 46 x h41cm, tre våningar) 700kr Ingår: bur (Duna Fun Large), rör, springhjul, matskål, 2x vattenflaskor (min hamster gillade inte flaskan som kom med buren), hus, toalett och transportbur. Allt är ren. Det kan finnas små gnagmärken men ingenting stor. Jag har även lite hamster mat och alspån om man vill få det. :)
Säljer en Ferplast Duna fun hamsterbur med måtten 55x47x37.5 cm. Passar både guld- samt dvärghamster. Buren är i nyskick! Endast använt den i 6 dagar, inköpt augusti i år. Det som följer med är två våningsplan, två stegar, en matskål, ett hus, en vattenflaska, rör som går utanpå buren, samt det medföljer fler rördelar som man kan bygga ut till ett längre rör inuti buren också. Det följer även med ett hamsterhjul, 17 cm, som man kan fästa i buren, men den är främst för dvärghamstrar. Därför får köparen med ett extra hamsterhjul som passar till guldhamster: Rolly large 19 cm. Den köpte vi utöver buren för 99 kr. Nypriset var 798 kr för burpaketet + 99 för det extra hamsterhjulet = 897 kronor. Köparen får en nästintill sprillans ny bur med ett extra hjul för endast 600 kronor.
Duna fun large säljes med tillbehör. Endast använd 1 månad. 71,5 l, 46 b, 40 h Nypris 1149:- Hämtas i Årsta
Jag har två hamsterburar till salu. Den ena är en stor Duna Fun Large med måtten 71,5 x 46 cm. Den har två våningsplan med en gallerdel med rör. Alla orginaltillbehör kommer med. Det är en väldigt fin bur och den kostade 990 kr när jag köpte den för ca 5 månader sedan. Den är i absolut nyskick förutom att det är ett hål som är gnagt vid vattenflaskhålet, som är ganska stort. Jag har dock klistrat en plastbit över hålet på utsidan så det ska inte vara några problem. Sedan har jag en mini-duna med måtten 55 x 39 cm. Den är i mer begagnat skick men är fullt brukbar. Även den har ett gnagt hål (fast mindre) men det har jag inte täppt för. Burarna säljs tillsammans för 400 kr. Om man vill går det att få med ett trähus, ett springhjul i guldhamsterstorlek och oanvända vattenflaskor. Burarna finns att hämta lite utanför Örebro, alternativt kan jag ta med dem in till stan. Jag går att nå på min mejl. Mvh Sandra Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.