Till salu inom

"handelsträdgård till salu säljes"

Strängnäs
7 dagar

Lerkrukor

20 kr
Blocket.se
Butik
13 dagar

Farmer Handelsträdgårs Växt...

22 995 kr
Blocket.se
Butik

Svart ros

75 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Svart ros

75 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Svart ros

98 kr
NYTT Bokbörsen
Butik

Svart ros

113 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

Lägenheter  ·  Stockholms län

Ljus & fräsch 2:a bytes

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Vi har en fin 2:a 2 min från t-banestationen i Hägerstensåsen. Lägenheten är på 58 kvm och fräsch med kaklat badrum och stor "walk in closet"/ förråd. Egen stor och insynsskyddad uteplats där vi avnjutit många middagar vid grillen. Husen är byggda 1995 och har fina innergårdar med lugn och bra grannar. Nära till affär, videobutik, frisör och annat. Gångavstånd till Vinterviken, med fina promenadstråk längst vatten samt mysiga fik och handelsträdgård. Önskar byta till 1:a eller 2:a max hyra 4000:-/mån. Innanför tullarna eller närförort.
0 kr
Blocket.se

Hembygden Dalsland 2011

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 månader
Årsbok för Dalslands Fornminnes- och Hembygdsförbund. Tema 2011 är varg och räv i Dalsland. Varg i väst av Roy Ferling. Räv-Nils av Wendel Erikson. Vandring längs Idalas utmarker - handelsträdgård och minnestavla av Birgitta Hellman. Skimret i min barndoms landskap av Elisabeth Piltz. Fjärrhandel på 1600-talets Europamarknad av Christina Dalhede. Skärbo av Kolbjörn och Rasmus Waern. Dagbok från Gesäter april-juni år 1941 av Albin Wallstedt. Årskrönkan 2010 på Dal av Roy Ferling. Alltorps tingshus - dendrokronologisk undersökning av Alf Braathen. Att vara bokhållarpraktikant på Upperuds bruk åren 1833-1834 av Gudrun Rydberg.
235 kr
Bokbörsen.se
Restauranger och caféer  ·  Strängnäs

Café i handelsträdgård

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
Nya utmaningar står för mina fötter, så nu säljer jag min pärla! Ett väl inarbetat café i en riktigt trevlig miljö. Lättskött och välorganiserat. Öppet året om. Plats för 40-50 gäster inne, och 15 gäster på uteserveringen. I nuläget erbjuder jag bl.a sallader, smörgåsar och pajer, samt hembakat fikabröd och bake off. Jag har även ett presentutbud av bl.a nyrostat kaffe, te på lösvikt, choklad, saft, honung mm. Kom gärna in om du vill se hur vi har det, men maila mig om du vill veta mer, så bokar vi ett möte! Välkommen!
400 000 kr
Blocket.se
Husgeråd  ·  Ljungby

äggstol fåtölj

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 29 dagar
är köpt på handelsträdgården på skinnarna i ljungby kostade 4000kr mitt pris 2000kr använt bara 5 gånger max inte mer ni som inte vill betala 2000kr ni som tycker det är dyrt ring inte mejla inte smsa inte till mig tack endast seriösa svar tack fåtöljen är nu hos min mamma just nu men jag får hem den nu på torsdag eftermidagen eventuellt passar till inglasad balkong året runt eller till verandan med tak man kan ha den under ett träd
2 000 kr
Prylbanken.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj