Quantcast
Till salu inom: ”

ludwig trummor säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Säljer en sprojlans ny Ludwig LM400 14"x5" Supra Phonic-virvel inhandlad i december 2010 och använd i ganska precis 90 minuter, totalt. Har hittat min favoritvirvel och säljer därför denna som bara legat i kartong sedan årsskiftet. Pris: 3200 kronor Säljer även två stycken Zildjian-cymbaler i mycket bra skick. Som nya: (1) A-Custom Fast Crash 17" / 1400 kronor (2) A-Custom Crash 14" / 900 kronor
Lackar du ut på att din gitarrist har den fetaste Marshall stacken? Att vara trummis är väl ändå coolast. Varför inte ha det coolaste setet? Ett nytt amerikanskt Ludwig i klassiskt utförande. Lönn stommar i chrome finish, 12", 13", 16", 18" och dubbla 24". Du blir garanterat ensam och coolast!!! Ord pris: 52000:- NU 32995:- Visste du att du kan dela upp din betalning räntefritt! Vi fraktar dina varor smidigt! Hör av dig om du har frågor! www.4sound.se Facebook: Slagverket
Säljer en klassiker - Ludwigs Supraphonic. Prod nr 101577. Efter lite research så verkar det var en -66:a men det är inget jag kan ta gift på. Den är inte i "mint condition" men ett bra ex. Lite knottrig ytfinishen. Tidigare ägare har nog inte vetat om vad dom haft :) Låter riktigt gött men är sugen på en annan typ av virvel nu. Säljes till högstbjudande.
Tama Superstar från 80 talet. Bland det bäst man kunde köpa då (inte att förväxla med senare tillverkade Tama Superstar) Populära bland jazz-trummisar men väldigt allroundtrummor. Välanvända men hela och välfungerande med de flesta nya skinn. Brunbets-lack i storlekarna 22", 12", 13" och 16". Lämpliga för allt från nybörjaren till den mer avancerade. Tama är en av de stora trumtillverkarna så som pearl, ludwig, slingerland, gretsch, yamaha. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Säljer nu mitt trumset då jag har köpt ett annat. trummorna har stått i drygt ett år utan att ha blivit använda. Skinnen går att spela på men bör bytas för att få bästa möjliga ljud. Cymbal på bild ingår ej. Vid intresse kan fler bilder skickas via mail. Priset kan diskuteras vid snabb affär, INGA BYTEN! Nås både via telefon och mail. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.