Quantcast
Till salu inom: ”

harlequin böcker säljes

Tidigare annonser till salu

Harlequin. Tryckt 2006. Häftad. 284 sidor. 19x13cm. Mycket gott skick. Utdrag ur förlagets presentation: Explosionen på laboratioriet har gett honom en förmåga att "se" saker som har hänt. Men han minns ingenting om sitt eget liv. Enligt tidningarna är han Brayden Sloane, säkerhetsexpert på Cranesbrook. Nu är han efterlyst för mord och kidnappning. Claire Fanshaw behöver Bray för att hitta sin vän som har försvunnit från laboratoriet, där även hon jobbar. Claire utger sig för att komma honom riktigt nära, och att kunna ta del av hans förmåga. Men vad händer om Bray återfår minnet och det visar sig att han verkligen är den skyldige i hela denna härva?
Harlequin Historisk. Tryckt 2010. Häftad. 300 sidor. 19x12cm. Ett mindre veck (hundöron) på främre pärmens nedre hörn. Detta påverkar också de första sidorna i boken. I övrigt mycket gott skick. Utdrag ur förlagets presentation: Sir Henry är en kringvandrande riddare som imponerar med sina erfarenheter på slagfältet ... och som älskare. En morgon när han vaknar sitter två främmande kvinnor i hans kammare. Den ena är slående vacker, medan den andra är dominant och beslutsam. De båda systrarna erbjuder honom en generös summa om han är villig att leda försvaret av deras slott och egendom mot en annalkande fiende.
Harlequin Historisk. 2008. 315 s. Häftad. 18,5x12,5cm. 216 gram. Nära nyskick. Övers: Gunilla Nilsson. / Skandalen är farligt nära. Sylvie Meredith har rymt för att undkomma mannen som hennes föräldrar vill ska bli hennes make. Ingen känner till vad han har utsatt henne för. Allt går enligt planerna tills den förmögne markisen av Rockingham, Adam Townsend, dyker upp. .
Harlequin Historisk. 2005. 266 s. Häftad. 18x11cm. 143 gram. Mycket gott skick. Övers: Eva Netzell./ När det var dags för Geoffrey Dumont att ta sig en brud valde han trots alla varningar med hjärtat. Fast Catherine DeSeverin varken hade makt eller egendomar att erbjuda var det henne han ville ha. Så opassande för en greve vars öde var att härska över stora förläningar! Men Geoffrey var beredd att ta strid mot alla - även kungligheter - som höll honom borta från hans ytterst olämpliga, men högt älskade Cate.. -------------------------------- --------------------- (OBS: Boken är såld. Annonsen raderas när köpet är klart).
Harlequin Historisk. 2005. 266 s. Pocket. Gott skick. "Ett enkelt val - Ätten Helford håller på att dö ut och David måste gifta sig - och det fort! Han är fast besluten att välja en kravlös hustru med goda anor som kan ge honom en arvinge. Det är allt, inga känslor inblandade eftersom han under inga omständigheter vill bli sårad igen. Mötet med den eldfängda miss Marsden blir en chock. Hon har allt han önskar sig av en kvinna, men inte av en hustru.".