Quantcast
Till salu inom: ”

hauptbyrå kopia 50 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Gucci

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Säljer av min kopia av Steve vai's Ibanez Jem555 Den är i fint skick bortsett från att det fattas lite saker på den som ni ser på bilden. Den behöver renoveras över lag om den ska gå att lira på. Men för den som tycker om gitarrer så är det lätt att fixa. Sjukt vacker gitarr med lättspelad hals och om inte minst ett fint samlar objekt om man gillar Steve vai. Jag säljer den för 800 plus ett softcase till.
Opel Kadett 1,6 8v Med Gsi Paket! Varit servad och välvårdad. Finns på papper allt som är gjort. Bes för 3 månader sen ca med blankt papper. Igenlagd baklucka halvklart! Grundning behövs göras på bak o fram spoilern och vingen och bakluckan sen är bilen klar. Skickar med El hissar/Elspeglar med Har inte tid Till att slutföra arbetet så säljes billigt. Leveraras på Vinterdäck med bra mönster. Lägg ett bud på bilen så får vi se om det låter intressant! Frågor ? Ring Maila. Sök ord: Opel Kadett Gsi Kopia Svart stylad billig.
En kina kopia av herr Malmsteens strata. Hade tänkt lägga lite kärlek på denna och få en riktigt go gitarr, men tyvärr funkar inte ekonomin nu och jag har inte råd med de uppgraderingar som jag önskat. Så den får gå iväg till någon annan. Vet inte riktigt vad jag ska säga om gitarren, det är en kines och mickar, stämmisar och liknande är väl inte av toppkvalitet även om de helt klart duger. Ser helst att någon som kan komma och klämma och känna köper den så slipper vi missförstånd vad gäller dess beskrivning. Ska den ändå skickas så gäller förskottsbetalning till mitt konto och frakten betalas av köparen. Gitarren kostade mej drygt 3000 och då den är ospelad (snudd på) så tycker jag 2500:- kan vara rimligt. Om någon kommer och kikar lite snabbt kanske vi kan göra en hundring eller två.
Cool design - lik Y-Stolen av Hans J. Wegner i svartlackad Ek / Naturflätad sits. Y-Stolen eller The Wishbone Chair som stolen även kallas på grund av stolsryggens form, är en lätt och, trots att det är en armstol, förhållandevis liten stol. Sittkomforten är enastående. Den är rymlig och ryggstödet ger ordentligt med komfort. Den klassiska Y-Stolen designad av den berömde Hans J. Wegner 1950. Nypris i butik 8500 kr. Om det är en kopia ligger priset på ca 2500-3000 kr. se www.danskdesign.nu för jämförelse vi har inget har inget äkthetsintyg och det finns inte brännmärkt Wegner i stolen. Denna vara står för stunden i vår butik i Hammarby Sjöstad men kan kostnads fritt fraktas till vårat central lager i Stjärnhov. Se fler möbler på vår hemsida www.refurn.se Skick: Nyskick. Mått: H:76, B:49, Sd:40,Sh: 44 cm Uppge artikelnummer 19651.
Säljer följande: 1 st BOSS CE-2, juli 1981, i gott skick. 1000:- 1 st BOSS DD-3, juni 1994, i bra skick. 700:- 1 st Marshall Guv'nor, made in England tidigt 90-tal. Lite skrap i pottar samt saknar batterilucka, 500:- 1 st THD Hotplate 4 ohm, i bra skick, 2000:- 1 st Stratocaster kopia (såldes tidigare på Rusta). Helt ok budget gitarr för en billgi peng, 500:- Inga byten! Ringa eller maila för mer info