Quantcast
Till salu inom: ”

heinkel trojan mc-bil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tänkte se om intresse finns för min Heinkel från 1963. Det börjar bli trångt i garaget och jag kör så lite med den. Den är i bra skick, startar lätt och går bra, nytt batteri, blå, har haft fem ägare, nybesiktad (110615) och förra året klädde jag om sätena hos sadelmakare. Har satt på pakethållar och hjulsidor. Har även en reservdelsmotor som medföljer samt ett blått kapell till vinterförvaringen. Ring eller maila om du är intresserad
Heinkel Trojan -63, renoveringsobjekt. Har ståttt inomhus de senaste 25 åren. Pris 7500 kr eller högstbjudande
Heinkel Kabine -59 i bruksskick. Motorn går bra. Ny förgasare. Nytt batteri Nya kofångare Ny inredning (tygtaket behöver lagas eller bytas ut för det är ett hål i det). Däcken har rullat 100 mil Ingen rost Bromsarna och fjädringen kan bli bättre och den skulle behöva en ny lackering, men det går att köra med den som den är. Maila inte, ring!
Heinkel Kabine Brochyrer Har 2 st brochyrer från min egen tid, när jag ägde en sån. (För 25 år sedan) Bägge har varit vikna mitt på, varvid dom spruckit lite av åldern. Bägge är lika, varav en har gått isär i ryggen. 4 sidig i färg. Innehåller bl.a: Sveriges mest sålda trehjuling. Mc med komfort. Teknisk data. Fyrtaktarens lov. Rymligt fordon med hög prestanda. Bilder med instruktion på alla detaljer, och med översättning. Generalagent: AKTIEBOLAGET CYKELFABRIKEN FRAM UPPSALA Tel. 018/39480, växel. Mc bil Mc-bilHeinkel Kabine Tysk mikrobil Heinkel Trojan 1961 - 1964. Heinkel scooter, Heinkel Tourist. Vagnen rymde enligt försäljningsbroschyren två vuxna och två barn, och var därmed rymligare än både Messerschmitt KR200 och BMW Isetta. I praktiken kan nog inte två barn större än treårsåldern sitta där bak på motorluckan. Rymligast bland Mc-bilarna var Fram-King-Fulda, med ett baksäte mer värt namnet än Heinkelns. Säljer till högstbjudande var för sig.