Quantcast
Till salu inom: ”

trojan motionscykel säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

MOTIONSCYKEL

Stockholm
MOTIONSCYKEL

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Motionscykel med datorenhet. Elektronisk monitor med fem parametrar på LCD display: Time - Speed - Distance - Calories - Pulse. Timer: Tiden kan ställas in upp till 99 min, om tiden är inställd av användaren så räknar den ner till 0. Speed: (Hastighet) Visar aktuell hastighet. Distans: Kan förprogrameras till vald distans, datorn räknar automatisk ned till 0. Kaloriåtgång: kan förprogrameras och räknar då ned kaloriåtgången, eller starta från noll och räkna upp. Pulsmätare: Pulsen mäts med öronklips, kan ställas in på önskad puls, varnar när du överskrider önskad max puls.
Hejsan, säljer min motionscykel som jag tyvärr inte använder längre så därför säljer jag den till någon som har behov av den. Istället för att samla damm hos mig. Är i fint skick. Sadel samt styre är höj och sänkbara. Går att ställa in motståndet precis som vilken annan motionscykel som helst. Är byggd i en stabil kontstruktion så man sitter säkert på den. Inget plastbygge det här. Dessutom finns det byglar för skorna så man inte trampar snett och skadar sig. Nås på mobil och mail. Ring inte försent bara ;)
Motionscykel, Trojan Windmaster
"Trojan Sport 1000" Stabilt utförande med datadisplay och pulsgivare
Trojan Pro 2000 Magnetisk motionscykel med funktionerna tid, hastighet, distans, kalorier, program och puls.Som ny, instruktionshandbok medföljer.