Quantcast
Till salu inom: ”

hilding hultberg konstnär säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Målad tavla

Linköping
Konst

Stockholm
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Inköpt på Thysells möbler i Anderslöv för 7 år sedan. Det unika med denna soffa är förutom att den är snygg, röd och har en divan att den går så lätt att tvätta av. Alla fläckar går att tvätta bort. Det speciella durapellatyget är gjort så att den släpper all smuts och blir ren med en mild tvål, idealisk för barnfamiljen. Mycket bra kvalité även på underrede och armstöd, ben etc glöm inte hur bekväm den är. Jag behöver en bäddsoffa då jag flyttat till en mindre lägenhet så nu behöver jag sälja min älsklingsoffa. Nypris 25.000 se bild Hilding resårbotten 90 cm * 210 cm inköpt 2007 för 5000kr säljes för 2000kr
180 cm bred kontinentalsäng från Hilding med en fast och en medium sida. Vit huvudgavel i trä samt 2 fina vita sängbord säljes pga flytt. Se bifogad bild. Inhandlades för 5 år sedan och har mestadels stått som gästsäng. Nypris för allt då ca 16 000 kr. Säljes nu för 7000 kr. Två sänglampor kan skickas med på köpet. Om intresse finns säljes även: -3-sits Ektorp-soffa från IKEA med helt nytt vitt tyg för 1500 kr (schäslong med armstöd på höger sida i beige tyg fås med på köpet). Se bild på www.ikea.se -Skrivbord i betsad furu från Mio för 500 kr.
En mycket välvårdad och komfortabel säng 105 x 210 cm med ställbara huvud- och fotändar (fjärrkontroll) i olika kombinationer säljes till Dig som söker en skön och snygg kvalitetssäng. Medar i trä (björk) och en bäddmadrass med avtag- och tvättbart fordral. Modellen heter "Medium flexible" (motsvarar "Hilding family" idag) och den är medium/fast. Kontakta mig per telefon. Sängen visas efter ök. Kontant betalning. Bilden visar en Hildingsäng 90x200 cm.
Hopen sänggavel, 500 kr mörkbrun, 160 cm (Nypris: 1695 kr) Hilding resårmadrass, 700 kr Fast fjädring, 160 cm Nypris: 11.500 kr. Bäddmadrass ingår Allt i mycket bra skick, c:a tre år gammalt Har haft tempurmadrasser ovanpå, så slitaget har varit minimalt på dessa madrasser, eftersom de legat underst och madrasskydd använts hela tiden. Alltså ingen kroppskontakt eller gropigheter, eftersom de fungerat som underlag åt tempurmadrasserna som tagit upp det mesta av belastningen. Säljes p.g.a. inköp av 180-säng. Pris tillsammans: 1.100 kr. Det billiga priset beror på att jag gärna ser att de kommer till användning och jag gillar inte att sitta och hålla på sakerna.
Två Hilding Sportif Zone 80x200, en medel/fast och en medel/mjuk, 8 år gammla, ben i körsbär. Säljes utan bäddmadrass. Normalt skick efter 8 år. Nypris då: 7340:-/st. Säljes för 750:-/st. Skräddarsydd komfort från topp till tå. Dubbelfjädrande resårmadrass med pocketsystem indelat i fem zoner. Överkast Comtesse, med två kuddar, färg som på bilden, säljes för 250:- Vid köp av båda sängarna följer överkastet med utan kostnad.