Quantcast
Till salu inom: ”

himmelssäng säljes

Himmelssängen
F
Himmelssängen
F
Himmelssängen
F
HIMMELSSÄNGEN
F
Då och då
F
Himmelssängen
F
Himmelssängen
F

Tidigare annonser till salu

Wahlströms. 1989. 256 s. Inbunden. Svart klotband. 21x14cm. 452 gram. Nära nyskick. Skyddsomslag finns i mycket gott skick. Hela natten hade Jenny legat orörlig i den stora himmelssängen och bara väntat. Stillheten i huset var tryckande ? skrämmande. Men äntligen var det morgon och hon kunde börja sitt sökande. ? Vinden ven, snön piskade henne i ansiktet och hon var färdig att ge upp. Just då fick hon syn på den timrade stugan som låg dold mellan träden. När hon kom fram till dörren var hon inte längre medveten om kylan. .. Men stugan var tom! De fanns inte där! Lite slitet i kanterna. ... Jenny kände besvikelsens tårar stiga i ögonen?.
Himmelssäng säljes till 90 cm bred resårbotten. Sängramens botten är en färdig sängram, BODÖ från Ikea som är inbyggd i konstruktionen. Avställningsyta längs efter båda sidorna av madrassen. Stolparna är fästa med vagnsbult i ramen och går att ta isär. Överliggarna är fästa med skruv ovanifrån. Målad i svart färg. Yttermåtten på sängramen är: Längd 208 cm Bredd 133 cm Höjd 268 cm Skenorna att fästa tyget i på alla fyra sidorna är Ikeas KVARTAL. Vita längder att hänga uppifrån och ner samt svarta att drapera följer med. Prutat och klart!
Säljer en vacker himmelssäng i målad metall! Den är matt tonad vit. Måtten är; ca 2.13 längd, ca 1.85 bredd och ca 2.08 höjd (till knopparna). Under tyget är det dubbla pinnar upptill - mellan hörnpelarna, så den går att utsmycka på många olika sätt. Sängen är ca 1 år. Säljer enbart sängramen. Finns för hämtning i Stenträsk, mitt mellan Lycksele och Vindeln. Vid hämtning är sängen nedmonterad. Pris: 4 000 kr. Ring Rosa 072-2043347.
Hej! Nu säljer vi vår dotters Ikea säng LO. Den kan monteras på 3 olika sätt, så att det antingen blir en loftsäng, kojsäng eller en vanlig himmelssäng. Vi har även en hylla i samma serie som ingår i priset. Allt är i väldigt fint skick och alla skruvar finns med :) Vi bor strax utanför Norrtälje, tar ca 40 minuter att köra från Sth.
Min mysiga lägenhet finns att hyra! Soffa, 160 cm himmelssäng, köksbord med tre stolar, toalett och dusch finns. (Även ca 90 cm sängmadrass finns att ta upp vid behov av fler sängplatser.) Känn er som hemma. Kastruller och toalettpapper osv är bara att använda. Willys bara några minuters gångavstånd, likaså till spårvagns- och busshållplatser. Maila mig gärna ett mail om vem/vilka du/ni är och vilka datum du/ni vill hyra min lägenhet, låter det intressant svarar jag. Varma hälsningar Sanna