Quantcast
Till salu inom: ”

stokke sleepi säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

ENDAST FÖR FÖRSÄLJNING I BUTIK Fantastisk säng i solid Bokträ Inkl. madrass och sänghimmelstativ STOKKE Säng Extension Kit går att köpa till när barnet blir större För mer info besök någon av våra butiker i Malmö Babyproffsen Toftanäs handelsplats (ny stor butik) Topplocksg 11 212 41 Malmö Vardagar 10-19 Lördagar 10-17 Söndagar 11-17 Babyproffsen Dalaplan (citybutik) Dalaplan 2 214 28 Malmö Vardagar 10-18 Lördagar 10-16 Vill du ta del av fler lokala erbjudande besök oss på vår hemsida
Modellen heter Stokke Sleepi Seng (alltså inte den senare som heter Mini och går att göra helt rund). Sängbottnen har flera höjdlägen och ena långsidan går att plocka bort (som på bilden) när barnet är stort nog att krypa ur själv. Den går också att göra om till stolar eller soffa, eller köpa till en bottendel så den blir ännu längre. Madrasser (3-delad), plastad frotte, bäddmadrass och långsida, alla Stokke-original, medföljer. Ingår täcke och en del lakarn också om man vill.
Stokkes ovala spjälsäng skapar ett ombonat och tryggt bo med sina mjuka, runda former. Justerbar höjdinställning (två lägen) och möjlighet att växa med barnet. Sängen har låsara hjul. Madrass madrassöverdrag och orginal spjälskydd ingår. Under barnets första tid (upp till ca 18 mån) används Sleepi som spjälsäng. Därefter (upp till ca 3 års ålder) kan ena långsidan och hjulen tas bort och barnet kan själv ta sig i och ur sängen. När barnet växt ur sängen kan den enkelt göras om till två stolar!
Stokke Mini delar med sänghimmelsstativ Stokke original För dig som redan har en Stokke Sleepie i Wihte Wash och vill göra om den till en Stokke Mini Bottenplattta Madrass, nytvättat skydd i fint skick Utbyggnads del till hjulen Utbyggnadsdel vid huvud och fotändan Skruvar att fästa delarna med Sänghimmelsstativ Delarna finns hos mig (Mormor) vid kallfors Golfbana i Järna men kan tas med in till Årstaberg eller Södermalm vid affär om det passar bättre. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Stokke Sleepi i natural färg (ljus brun). - Passar från åldern 0-3 år. - Går att höja att sänka sängen, samt ta av ena sidan när barnet sedan är såpass stort. - Finns små hjul under till, som går att plocka av om önskas.' - Ingår madrass och bäddmadrass som är anpassad för sängen. Sängen är i fint skick och om ni undrar något är det bara att ringa. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.