Quantcast
Till salu inom: ”

hingst betäckning filmer säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Chromecast

Karlstad
IPTV WORLD

Stockholm
Filmer

Falun
Disney

Malmö
Söker

Borås
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Nu finns det bara en plats kvar för betäckning 2014 med vår elitstammad SWB hingst! För er som satsar på kvalite och avlar för prestation! SWB hingsten Kottes Glamour kommer stå till förfogande under perioden 1 juni till 20 aug 2014. Friska ston av lämpliga raser är välkomna. SWB ston har 5% rabatt! Elitstammad vacker och smäcker hingst som hoppar med stort scoop och enorm teknik. Har en hög ridbarhet och ett mycket stabilt psyke! e Baltimore 1178 - Kenzo f 2010 Fux bläs och 4 helstrumpor Gå in på hemsidan för mer information eller ta kontakt via mejl. På vår youtube kanal finns filmer! http://m.youtube.com/channel/UCKGGtxB53qSwmVBgPOeGNUQ/videos?view=1 Kvalite lönar sig! Stallnh.se
Ta detta unika tillfälle att använda en ung och lovande, men redan väl meriterad PRE-hingst till ditt sto. Decidido fick mycket goda vitsord vid avelsgodkännandet. DECIDIDO VISTA är hingsten med ett enastående temperament och en ridbarhet utöver det vanliga. Därtill har han en mycket korrekt och sund exteriör och tre bra gångarter. Han har potential att förbättra ditt stos egenskaper inom flera områden. DECIDIDO är mycket välstammad från P.R.E-rasens mest framgångsrika dressyrlinjer. DECIDIDO debuterade på utställningsbanorna i Spanien under hösten och avslutade säsongen med att delta i världens största och mest betydelsefulla utställning, SICAB. DECIDIDO kommer att finnas tillgänglig för ston av alla raser under säsongen 2014 genom naturlig betäckning. Förmånligt introduktionspris säsongen 2014. För mer information, besök vår hemsida www.nordicopre.se. Där finns fler bilder och filmer.
Ta detta unika tillfälle att använda en ung och lovande, men redan väl meriterad PRE-hingst till ditt sto. Decidido fick mycket goda vitsord vid avelsgodkännandet. DECIDIDO VISTA är hingsten med ett enastående temperament och en ridbarhet utöver det vanliga. Därtill har han en mycket korrekt och sund exteriör och tre bra gångarter. Han har potential att förbättra ditt stos egenskaper inom flera områden. DECIDIDO är mycket välstammad från P.R.E-rasens mest framgångsrika dressyrlinjer. DECIDIDO debuterade på utställningsbanorna i Spanien under hösten och avslutade säsongen med att delta i världens största och mest betydelsefulla utställning, SICAB. DECIDIDO kommer att finnas tillgänglig för ston av alla raser under säsongen 2014 genom naturlig betäckning. Han finns tillgänglig hos Gölhult Stuteri fram till vecka 25, därefter i Piteå resten av säsongen. Förmånligt introduktionspris säsongen 2014. För mer information, besök vår hemsida www.nordicopre.se. Där finns fler bilder och filmer.
Jag har en mycket vacker och supertrevlig shire på 4½ år som säljes till rätt hem. Hon är ca 1.80 hög och mörkt mörkt brun med 2 vita strumpor bak och en vit strimma i ansiktet. Är betäckt med en homozygot tinker/irish cob hingst (blir alltså en skäck) nu i slutet på juli, är inte kollat med ultraljud men det blev många bra betäckningar. Fölet kan återtas om du/ni inte vill behålla det. Hingsten finns här att se. Fölet blir en sk. "Drumhorse". Vid 2 års ålder importerades hon från England via Stall Herkules i Skåne och tydligen har hon väldigt bra stamtavla för te.x avel. Fullvaccinerad och försäkrad för 45000:- liv och 50000:- veterinärvård. Hon är påbörjad inridning och kan utan problem skrittas, travas och galopperas. Har ridit både med sadel och barbacka utan problem. Kan alltså grunderna och har superhärliga gångarter. Hon är trafiksäker och mycket trevlig att hantera. Hon vill komma till någon som ger henne daglig utevistelse i hage och komma in i skönt stall på nätterna samt vidareutbilda henne. Hon står just nu med 4 andra hästar och vill fortsätta ha sällskap hos nya ägaren då hon är rätt sällskapssjuk. E: Cwmsymlog Bran Du U: Tremoelgoch Lady Wynette Film på Megan finns att se på: http://www.youtube.com/watch?v=rA5twREFSlo (dock hände något vid uppladdningen så en del av hennes galopp försvann tyvärr...men kan filma nytt vid intresse) Flera stycken har velat låna Megan på prov eller ta henne på foder. Men nej, vi lånar varken ut henne eller sätter ut henne på foder. Seriöst intresserade kan mer än gärna komma och testa rida henne. Megan finns i Norrfjärden 50000:- för Megan 56000:- för Megan + eventuellt föl
Sandbackas Cesar, minishetlandsponny hingst står nu till förfogande för betäckning i norrland till mycket förmånlig kostnad! Cesar är en fin avelshingst och har lämnat mycket bra avkommor visade med höga poäng och även visat sig lämplig inom bruks. Cesar själv är en trevlig och lätthanterlig hingst, av den ovanliga färgen isabellskäck trevlig modell och massor av man och svans. Han är välkörd och positiv till arbete och är med på det mesta man hittar på med honom, han har verkligen ett kanonpsyke! Han har bl.a körts på High Chaparall. Cesar är själv visad med 38 p och genomgått godkänt bruksprov och har godkänd veterinärbesiktning för shettishingstar men han har dock inget rs nummer. Hans stamtavla är även den mycket bra, fadern Stjernens Heros Visad med 41p och modern Hermits Double Cream visad med 38p och har lämnat flera bra avkommor (Cesars syskon). Länkar till meritsidor kan mailas samt även bilder och filmer på Cesar. Passa på att betäcka ditt friska shetlandssto Introduktionspris 2013: 1500kr Fullstammade registrerade shetlandsston får en fullt registrerbar avkomma med full stam. Cesar står i Härnösand . Välkommen med din förfrågan! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.