Till salu inom

"svarta hingsten böcker säljes"

Malmö
Igår

Matservis

500 kr
Citiboard
Nacka
Igår

Kostym

250 kr
Citiboard
Nacka
Igår

Kostym

250 kr
Citiboard
Butik Västerås
Igår

Mercedes-Benz E 220 T d 9G-...

374 000 kr
Blocket.se
Täby
Igår

Soffbord från Betonggruvan

2 000 kr
Blocket.se
Butik Uppsala
Igår

BMW 520 d xDrive Touring MH...

468 700 kr
Blocket.se
Trollhättan
Igår

Skrivbord från Jysk i ek/svart

600 kr
Citiboard
Butik Västerås
Igår

Harley-Davidson FLSTFB

154 900 kr
Blocket.se
Butik

Den Svarta Hingsten

319 kr
NYTT Ginza
Butik

OLYCKS-KORPEN

47 kr
NYTT Bokbörsen

Tidigare annonser till salu

DANIELLES LÖFTE - Ur serien "Svarta hingstens föl"

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 år
Wahlströms. 2004. 157 s. Inbunden. 140 gram. Nära nyskick. "Danielle är förtvivlad. Hennes föräldrar har bestämt sig för att sälja gården Wishing Wells och flytta till ett hus vid kusten. Och Redman, Danielles älskade häst, får inte följa med! När hon senare får veta att Redman har sålts för att användas på ett ridläger inser hon att hon måste ingripa. utan att berätta om sina planer för någon ger hon sig iväg för att rädda honom. Hon har nämligen gett Redman ett löfte...".
35 kr
Bokbörsen.se

DET SVARTA FÖLET - Svarta Hingstens föl

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 3 år
B. Wahlströms Ungdomsböcker. 2004. 159 s. Inbunden. Nära nyskick. "Det är sorgligt och tyst på Wishing Wells. Danielles älskade Redman är såld, och snart är det dags även för Svarta hingstens föl och hans mamma att flytta. Ingenting är längre somn det brukar vara hemma på gården. Men en dag efter ett fruktansvärt oväder hittar Danielle en hästsko i ett träd som blixten slagit ner i. Hon förstår genast vem som har tappat den - Midnattshingsten, den bevingade hästen som flyger över himlen när det åskar. Danielle vet att en hästsko kan uppfylla ens innersta önskningar. Skulle den kunna hjälpa henne?".
50 kr
Bokbörsen.se

Hamilton

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 år
Wahlströms Förlag. 1997. 286 s. 530 g. Inbunden. 23x16cm. Mycket gott skick. Skyddsomslag finns i gott skick. Bokens omslag litet slitet i nedre kanten i övrigt hel och ren om än lite gulnad i sidorna på bladens utsida av boken. Hamilton kom tidigt in i Maisies liv. Hon var inte mer än sju år när den vackra, svarta hingsten med flygande vit man dök upp inom henne och gav henne hjälp och tröst. Under många år förblev han hennes hemlighet .
15 kr
Bokbörsen.se

Hamilton trilogin - Hamilton, Farväl Hamilton, Harold

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 2 år
Wahlströms. Andra kartonnerade uppl. 1995. 657 s. Inbunden. Illustrerad kartonnage. 23x15,7cm. 912 gram. Mycket gott skick. Ryggbredd 4 cm. - Hamilton är Maisies djupaste hemlighet. Hon vågar inte berätta för någon att hennes ende förtrogne är en fantasihäst. Men om hon inte kan tala om Hamilton, så kan hon i alla fall skriva om honom. Berättelserna om den svarta hingsten blir många och till slut skickar hon in dem till ett förlag. Boken om Hamilton blir stor succé och början till ett nytt och annorlunda Maisie. - Här den fängslande berättelsen om Maisie och hennes värld. En gripande ovanlig trilogi skriven med den ömsinta känsla och humor som genomsyrar Catherine Cooksons alla böcker. .
89 kr
Bokbörsen.se

9 böcker om Svarta Hingsten

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 7 dagar
Blandad kvalitet. Sv Hingstens travföl har väldigt sliten pärm som dessutom är sned, alla de andra är antingen i hyfsat eller gott skick. De 9 titlar som ingår är 1) Svarta Hingstens travföl 2) Signal svarta hingstens son 3) Sv Hinsgsten kommer tillbaka 4) Sv h möter eldfuxen 5) Svarta hingstenmysteriet 6)Sen svarta hingsten 7) Sv h tävlar igen 8) Sv hingsten triumferar 9) Sv hs son De 9 böckerna kostar 66 kr att skicka med Posten, emballage bjuder jag på, de säljes endast tillsammans. (ff3y)
25 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj