Quantcast
Till salu inom: ”

hogmark nyckelharpa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

INRIKES
F
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

En nyckelharpa byggd av Bertil Persson 1990. Bedömd av Esbjörn Hogmark på spelmansstämman i österby bruk, juni 2013. Ljudkvalitet: 4- Spelteknisk funktion: 5 Estetiskt intryck: 5- Allt på bilden ingår. BVSA!
Byggare:Lars-Ove Ohlsson ,Järlåsa Bedömd av jury Anton Jernberg Sture Sahlström Hans Gille Lars Bäckström Esbjörn Hogmark Gunnar Ahlbäck Omdöme:Utomordentligt god! Fodral,stråke och stämgaffel ingår!
En nyckelharpa byggd av Bertil Persson 1990. Bedömd av Esbjörn Hogmark på spelmansstämman i österby bruk, juni 2013. Ljudkvalitet: 4- Spelteknisk funktion: 5 Estetiskt intryck: 5- Allt på bilden ingår. Billigare vid snabb affär.
En lätt och välbyggd nyckelharpa En välbyggd o felfri nyckelharpa för 13500-. Modellen är Esbjörn Hogmarks och hela harpan, utom lek o stränghållare, är av gran. Harpan är lättspelad och lämplig för nybörjare till bättre spelmän. Vikt 2 kg = lätt. Längd 94 cm. Stränghållaren sticker ut så att den passar för längd på spelmannen till c:a 185 cm. Ton och resonans är bra. Den håller stämningen bra. Stalltoppen är böjd så att du har en hederlig chans att spela på en sträng i taget. Nyckelharpan är intonerad för att stämma inbördes och tillsammans med andra instrument. Axelbandet ingår. Stråke, etui och övrigt tillkommer. Fler bilder kan mailas. Skickar gärna eller kom och prova. Leif Alpsjö Riksspelman Viksta, 25 km norr om Uppsala  0706 38 33 53. www.nyckelharpa.com Pris: 13500 kronor Spelkurs 12 - 16/8 2014 för fioler och nyckelharpor i Älvkarleby. Hör av dig för information och om du vill ta privatlektioner - från Gubben Noa till Hardrevet. Om företaget 1974 blev jag Riksspelman på fiol med låtar efter August Bohlin. 1975 blev jag spelman på heltid på nyckelharpa och fiol med hundratals kurser, elever och scenframträdanden; turnéer i Sverige, Europa, USA och Japan, utgåvor av nothäften och plattor. Därmed har jag en bra kännedom om hur instrument och stråkar är tillverkade och hur de fungerar för oss spelmän och stackars nybörjare
Nyckelharpa byggd 1990 av Bertil Persson som flera gånger vunnit pris i Österbybruk. Bedömd av E. Hogmark 2013 på nyckelharpsstämman i Österbybruk. Fick mycket bra betyg. 2 stråkar ,stabil trälåda ingår. OBS! HARPAN FINNS I KUMLA FROM 4/7 Vid förfrågningar så ring i första hand Birgit 0735-625130