Quantcast
Till salu inom: ”

etui väska fodral gigbag nyckelharpa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

SONY XZ1

Västerås
väskor

Umeå
Chanel väska

Växjö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Macbook 6,1 (februari 2010) säljes till oslagbart pris. Datorn är i mycket fint skick, då användaren var försiktig med den. Laddaren naturligtvis följer med. Snow Leopard original dvd skivor medföljer. Allt i annonsen ingår i priset. Spec: CPU: 2.26GHz Intel Core 2 Duo Operating System: OS X 10.6 RAM: 2GB Hard Drive: 250GB Graphics Card: NVIDIA GeForce 9400M Wi-Fi: 802.11a/b/g Bluetooth Bra batteritid upp till 4 timmar. Följande medföljer: Fodral BE.EZ LAROBE for macbook 13.3 Laptop väska Targus: Bra förvaringsutrymme med praktiska fack. Vadderat och skyddande förvaringsfack för laptops upp till 16''. Datorhögtalare: Altec Lansing ADA 745 surround (4 st högtalare med subwoofer) Microsoft Intellimouse Explorer Scanner Packard bell diamond 1200 (ingen drivrutiner cd medföljer) Sladdar ingår till alla komponenter. Kontakta mig på mobilen eller epost så hör jag av mig så fort som möjligt. Snabb affär uppskattas. Endast seriösa svar tack. Med vänliga hälsningar Harry
Om du precis införskaffat en ny het surfplatta från Apple i form av iPad 2 så måste du givetvis skydda den med ett skal, fodral eller en väska. Sedan måste du givetvis ha en bil-laddare till den och ett par grymma high-end hörlurar. Eller så nöjer du dig med ett av ovanstående tillbehör till den. Oavsett vilket tillbehör du är på jakt efter till iPad 2 eller iPhone så hittar du dem på www.iPow.se.
Inköpt på Mayc's i New York sommaren 2013. Fin väska i läder, bruksslitage på handtagen. Mycket sparsamt använd, väskan är i mycket fint skick. Två små fack i fram på väskan. Inuti väskan finns två mindre öppna fack. Rem för att haka fast nycklar och ett fack med dragkedja. Väskan stängs med en dold magnet och har två tryckknappar på sidorna. Med väskan medföljer en dust bag och ett kort som äkthetsbevis. Prislappen för väskan finns också kvar. Köpt för $278 på Macy's, motsvarar ca 2100kr. 1500kr för väskan. Finns även ett iPad fodral från Ralph Lauren som matchar väskan. Passar iPad 2. Även detta köpt på Macy's, för $98 vilket motsvarar ca 800kr. 300kr för fodralet. SÅLD! Jag kan skicka väskan och fodralet, då står köparen för frakten. Hör av dig om du vill se fler bilder eller har frågor!
Säljer den här fina laptop väskan/fodralet. Funkar som båda. Har en justerbar axelrem som kan sätta på eller tas av och väskan kan därmed också användas som ett fodral. Ett innefack finns. Otroligt fint kvalité och använd ett fåtal gånger. Av märket Royal Republiq som gör många fina trendiga och stilsäkra väskor. Prislapp kvar. Nypris ca 899kr, säljer för 500kr. Kan skickas på posten, då tillkommer frakt. Annars finns den i Sthlm, innerstan.
Säljer en Marc by Marc Jacobs väska, Classic Q lil Ukita bag, i färgen beige/grå med gulddetaljer. Den har ett fack med dragkedja och två små fack för mobil och nycklar. Väskan är använd och har naturligt slitage. Dustbag medföljer. Köpt på Marc by Marc Jacobs butiken på Smålandsgatan i Stockholm. Kvitto finns. Kostade som ny 4200 kr i butik. Säljes för 1500. Iphone fodral från Sonia Rykiel. Passar Iphone 4 och 4s eller mobil med samma mått. Köpt för 900-1000 kr. Säljes för 100 kr. Jag använder helst Swish som betalningsmedel. Vill ni ha någonting skickat med posten får köparen stå för den extra avgiften för emballage och porto.