Quantcast
Till salu inom: ”

blocket nyckelharpa säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Tidigare annonser till salu

Vi är tre spelmän som gärna vill komma och spela och sjunga för er. Vi kan spela vid högtider som dop och bröllop, eller som underhållning i samband ett möte eller en fest. Vi spelar främst Svensk folklig musik, gärna till dans. Har du egna önskemål eller vill ha råd om musikval så hjälper vi gärna till. Orkestern består av: Jenny, riksspelman som spelar fiol, nyckelharpa och sjunger, Per-Axel, riksspelman som spelar durspel, gitarr och sjunger Ulf, som sjunger, spelar flöjter och fiol. Vi har F-skatt och kostar från 3000 kr. Ljudprov hittar du på: http://www.myspace.com/LosaForbindelser
Ja har som sagt en nyckeharpa liggandes efter farsan som han tillverka med hjälp av Erik Sahlström! Synd att den inte får bli spelad!... så hoppas någon kan få glädje av den istället....är lite dåligt med strängar och några mindre dings men annars verkar den vara i väldans fint skick! och vad jag vet så lät den grym :) men det låter den inte då jag försökt provspela! haha.. tyvärr hittar jag inte stråken bara. Sätter ett utgångs pris på 3000 men tar gärna emot bud över :)
Renoverad nyckelharpa med fint ljud säljes för en billig penning. Jag har bytt lock, samt sadel, och jag har putsat på nycklarna. Strängarna är nya. Harpan är fyraradig med en unik design, se bilder. Om köparen vill medföljer det gamla locket som kuriosa, med inskription av byggaren. Stråke medföljer. Hapan har en djup o fin klang o är mycket lättspelad. Priside 5000kronor, billigare vid snabb affär. Kan skickas med bussgods, då tillkommer frakt ca 150 kronor.
Två näverlurar, Bb-stämda, 134 cm långa. En ljus lur är såld. 1800-/lur Felfria och oanvända. Byggda av Rune Selén, Alunda. Han har gjort 10200 lurar. Tillverkningsår och nummer - 2000, nr 10112 - 2000. nr 10118 Jag sänder gärna per post eller med bussgods eller kom och hämta. Spelkurs 20 - 24/8 för fioler och nyckelharpor i Älvkarleby. Hör av dig för information. Riksspelman Leif Alpsjö Viksta 25 km norr om Uppsala Ring 0706 38 33 53 www.nyckelharpa.com
Nils Mattsson -1973 Fint skick, bra ljud! Hör gärna av er om ni har några frågor eller söker övriga instrument. Vi har det mesta, även många ovanliga och gamla instrument!