Quantcast
Till salu inom: ”

nyckelharpa säljes

INRIKES
F
Nyckelharpan
F

Tidigare annonser till salu

Nyckelharpa med stråke. Mäkning innuti: E. Fors 1972. Ångeby, samt Cirkeln med korset(se bild). Hårt etui följer med. Allt ser ut att vara i gott skick. Jag kan tyvärr inte spela på den. Ni får komma och bedömma själva. Fick den i ett annat sammanhang och har bestämt mig för att sälja den. Det blir inte tid att lära mig spela. Priset är 4.000 kr Ring eller maila Leif Johansson Ludvika 070-3730487 Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej. Jag heter Emma och är 26år. Jag och min sambo har gått isär och jag letar nu efter ett boende. Helst i Nacka men allt söder om stan är av intresse. Jag arbetar heltid som förskollärare (fast inkomst) är skötsam, positiv och trevlig. Röker inte! Jag har musiken som stort intresse. Spelar fiol, nyckelharpa och gitarr samt sjunger. Det är musikal och folkmusik som jag brinner för. Referenser finns om det behövs! Kontakta mig via mail om det verkar intressant! Hoppas på att höra av dig! Hälsningar Emma.
Bröllop dop eller fest? Jag är en musiker som spelar svensk folkmusik på nyckelharpa och fiol och har en bred repertoar av traditionell musik som passar till alla tillfällen. Jag kan spela till dans eller som bakgrundsmusik till festen. Jag kan även lära in önskelåtar på nyckelharpa eller fiol om så önskas. Kan även uppträda som duo. För mer information ring eller skicka mejl! www.youtube.com/user/megaman892
1979inb,inkl skiva