Quantcast
Till salu inom: ”

honda anf 125 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Bränslesnål och lättkörd 125cc. Vanliga fotpinnar och 17"-hjul. 4-vxl utan koppling. Billig i försäkring (ca 1000kr/helår) och skatt. Den har bara mig som ägare förutom Norrlands MC där jag köpte den. Den går som en Honda brukar, d.v.s. startar alltid. Även mitt i smällkalla vintern. Den har gått ca:400mil. Bränsleförbrukning brukar ligga runt 0,25l/mil och det beror nog på Den elektroniska bränsleinsprutningen i kombination med ett moderat effektuttag, 9hk. För att köra stan är den idealisk, acceleration och fart räcker till. Toppar runt 100km/h under hyggliga förhållanden på landsväg. Den är i fint skick. Behöver besiktas och ställas på för att köras.
En mycket välvårdad Honda scooter, denna förbrukar som max 0,2 liter mil ( 0,12-0,15 vid normal körning ) och kostar nästan ingenting i försäkring och skatt 450 snälla mil, den är extrautrustad med Bagage box och Vindruta ( helt ny ) som givetvis medföljer. Medföljer gör även skivlås och godkänd kätting med Abus-lås samt 2 hjälmar svarta, en matt stor och en litet mindre blank REG nr: WHO 065 Motorcykeln finns på Östergårdsgatan på Kirseberg, ring Johan på 0705868729 efter 15:00
Honda ANF 125 Innova, har strax rullat 1900 mil Ett stycke Innova lite ledsen över att det är höst och med punktering på bakhjulet, i övrigt fullt fungerande. Nästa besiktning Augusti 2014. Larvigt billig att äga och köra! Slumpas för 6500:- för att jag inte orkar och har tid att laga punkteringen just nu. Vill du provköra får du göra det med punktering :) Barnstolen medföljer ej! Välkomna! Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Motorcykeln är nedsatt från: 28 995kr Honda ANF 125 Innova Mätarställning: 0 mil Färg: blå Typ: Scooter Om företaget Claessons Motor - butiken med det breda sortimentet! Honda, Suzuki, Ducati, BMW, KTM, Victory, Polaris och Indian. Med 8 fabrikat under samma tak kan vi erbjuda största möjliga valmöjlighet. Vi har alltid butiken fylld med nya och begagnade hojar. Vi har även en stor tillbehörsavdelning samt verkstad. Välkommen!
Den har gått ca 2900 pendlarmil. Besiktigad utan anmärkning t.o.m april 2016. Sekventiell 4-växlad låda med automatkoppling, bara växla och gasa. Bränslesnål, ca 0,2 l/mil. Både elstart och kick, startar på första kicken! Billig försäkring jag betalar ca 800kr/år i halvförsäkring. Bra pendlarfordon, du slipper vägtullarna i Göteborg, och även lite köer. Jag har bytt bakdäcket för ca 600 mil sedan, ny kedja och drev förra året. Bruksskick. Har även allvädersställ, hjälm, handskar-sommar/vinter om intresse finns.