Quantcast
Till salu inom: ”

honda xr 125 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Fin Honda XR125 av årsmodell 2005 säljes. Den har i skrivande stund gått 2273 mil. Finns inga betydande repor på cykeln, dock är backspegelglasen trasiga på båda sidor. Cykeln är inte besiktigad eller skattad, men det skall nog inte vara några problem efter att du fixat tutan och skatten är endast 180kr! Oljan är bytt i början på säsong, men är obetydligt använd. Den fick även ett nytt batteri i början på året, så elstarten funkar fint! Det sitter ett Gianelli avgasystem på, men original medföljer så klart! Priset kan diskuteras, billigare vid snabb affär!
Hej, jag ska sälja min Honda Xr pga bilköp. Det är en 05:a, har gått 210 mil och ser ut som ny. Går väldigt billigt, drar runt 0,3/mil. Ljuset är ombyggt till H4 så nu ser man väldigt bra på kvällen (original medföljer), original pakethållare och höger backspegel kan monteras om så önskas. Ett lås ingår i priset. Fråga om det är något du undrar över! Ring helst men det går även bra att mejla.
Nu ska jag sälja min Honda XR 125L -04 på grund av platsbrist vid framstående flytt. Den har gått 740 mil den besiktades den 11 juli 2011 och hade inga anmärkningar och fick ett plus i kanten för att motorn gick så jämt. Jag köpte den på mc varuhuset i Stockholm (2004). Har används för transport till och från skola/jobb. Har stått i ett varmgarage under vintern och är regelbundet servad enligt servisboken. Reg plåten är upp lyft och ett bredare bakdäck ger hojen en bättre look. Saker som är bytta: Bak däcket Bak och fram drev Kedjan Batteriet
Effekt 8 kw Påställd april 2009, alltså 3 år kvar på garantin. Alla servicar är gjorda på auktoriserad verkstad enligt Hondas regler, all information finns i serviceboken. Nästa service görs vid 800 mil. 1 ägare. Säljer den på grund av att jag nu kör mellanklass. Den har gått 582 mil, går som en klocka. Köpte den på Northbike Sweden AB i Sundsvall. Har stått i garage vinter- och sommartid. En perfekt första hoj i riktigt bra skick! Filip 0702-523926
En mycket kompetent 125:a säljes. Cirka 2500 mil. I våras gjordes följande: Nytt bakdäck - Michelin Sirac Framdäcket helt OK Nya slangar - fram&bak Värmehandtag monterade. Nytt tändstift och luftfilter. Nytt batteri. Nya bromsklossar fram. Nybesiktigad i våras utan anmärkning. Går och bromsar bra. Billig i drift och försäkring. Delar vissa delar med större hojar som XR osv. Perfekt hoj för ungdomen eller som lekhoj på landet. Eller varför inte som pendlarhoj? Pris 7500:- eller seriösa bud.