Quantcast
Till salu inom: ”

honda cross 125cc säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej, Nu har jag bestämt mig för att sälja min Honda CR 125cc 1996. Inköpt år 2000, två tidigare ägare innan mig. Har använts som reservmotorcykel av första ägaren och andra ägaren har precis som jag använt den till motionskörning. Ny kolv/ring, ny kedja, ny vattenpump utrustad med smörjnipplar. Kort och gått motorcykeln har mycket nytt men är dock sällan körd pga tidsbrist och intresse. Crossen har tvättats och luftfiltret har rengjorts vid varje träningstillfälle. Ring för mer info. Diverse plastdetaljer följer med på köpet samt en komplett instruktionshandbok!! Pris:10 000kr ev. billigare vid snabb affär. Sökord: Honda Cr 125cc -96, Motocross
Tjena, Byter/säljer nu min 125cc cross som går riktigt bra. Det är inget fel på den, den går som ett skott. Jag tycker det blir lättare om du nu är intresserad på crossen att du ringer 052621613 (Efter kl 5 på vardagar) eller addar min msn : Rasmus_6_cool@hotmail.com Det jag nu vill byta mot är en fin crossmoped (kom med förslag) Men adda eller ring mig så berättar jag allt om min cross där ! Tack i förhand PEACE ! PS . Föresten vet inte riktigt årsmodel på den, Jag gör annonsen kl 12 på natten, så pappa ligger och sover men han kan svara på allt om du addar eller ringer !
tänkte sälja min honda pga av flytt från landet till staden. crossen ser ut som en cross ska göra dvs lite repor och lite slitet men för att vara 96 är den kanon fin. nyligen bytt kolv har gått ca 2 tim med nya kolven. bak/fram drev + kedja bytt samtidigt som kolven. enbart motionskörd på landet. hade tänkt mig 7000:- mejla vid intresse lr ring efter kl 17:00 072-7274541 ev billigare vid snabb och smidig affär!
Hej säljer min cross pga av tappat intresse. Crossen är i fullt körbart skick bara hoppa på å köra men sen är de ju alltig lite små fix med gammla crossar som jag märker är de bara att bromsarna är lite slitna och att slutstycket på ljuddämparen har lossnat så den låter lite mer än vanligt annars inga fel. På vardagar kan jag ändas nås efter kl:19.00 på kvällen men på helger är de fritt fram
Tja! tänkte nu sälja min cross på grund av bristande intresse. Det är en del gjort på crossen så som: ny kolv ny kopplings vyer ny koppling ny kopplings handtag ny luftfilter. Har även bytt olja och sånt regelbundet på crossen. Hade tänkt mig 14000 :- men billigare vid snabb affär. smsa, maila eller ring. Men ring efter 16,00 på vardagar.