Quantcast
Till salu inom: ”

honda nsr 125 säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hej! Nu ska jag sälja min 125a pga att jag snart fyller 18. Motorcykeln är en Honda Nsr 125 årsmodell 1998 i fint skick. Den har gått cirka 5400 mil och det har aldrig varit några problem med den. Besiktigad till 1 juli 2013. Den är väldigt billig att försäkra, för mig har den kostat under 1000-lappen helförsäkrad för ett år. Nytt batteri och drivpaket. Just nu är den utrustad med effektrör, originalrör medföljer. Det sitter även på en specialgjord sadelkuts. Skinnställ, hjälm, stövlar och ryggskena kan även säljas separat.
Hej, Säljer nu en NSR 125 för min brors räkning. Hojen är i otroligt bra skick och väl omhändertagen. Har gått i familjen sedan 2006. Alltid servad efter angivna intervaller. Hojen har aldrig varit trimmad. Alltid körd på Castrol:s bästa tvåtaktsolja. (200kr/L). Nytt framdäck. Många lager och slitdelar bytta bl.a. hjullager, tändstift, luftfilter motorolja m.m. Kvitton, besiktningsprotokoll instruktionsbok och reservnyckel finns givetvis även det. Står för närvarande utanför Övertorneå, men kan visas i Luleå. Honda NSR 125 Årsm: 2000 Mil: 3500 Regnr: TXE 697
Säljer nu Hondan. P.g.a. en trasig termostat smällde toppackningen och resulterade i en skuren kolv, kolven byttes direkt därefter och cylinder hade inte tagit skada. Även termostat är bytt, har dock inte blivigt färdig att sätta ihop maskinen och säljer den därför till reducerat pris. Innan detta hände hade den gått 2700 mil drygt och var i bra bruksskick. Det som saknas är en framskärm och ev. någon monterskruv.
Då var det dax att sälja hondan med en tår i ögat. Det är en Honda NSR från 2001. Den är riktigt skön att köra, väldigt stabil (till skillnad från andra 125:er), riktigt bra drag i den, kan lätt överskrida alla fart gränser. Lite bytt: Tänstift NGK Tänd kabel NGK Bakdäck Avon (rullat ca 5 mil) Framlykts lampor. Säkert glömt nått så om det är några funderingar så ring, SMSa eller maila. Ring endast efter 17:00 pga jobb Pris: Bud Kan även tänka mig att byta mot roligt, kom med förslag.