Quantcast
Till salu inom: ”

honda dominator säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö

Tidigare annonser till salu

Nu ska jag sälja hojen pga tillökning i familjen. Det är en Honda dominator -92 som gått ca 2900 mil. En mkt lättkörd hoj! I vintras bytte jag olja och filter. Ingår gör även en Givi topbox samt Allväders jacka och byxa. Passar mig som är 186 lång och väger runt 100kg. Ny besiktigad i april utan anmärkning. Billig att försäkra och skatta. Finns mer bilder om någon vill ha det. //Daniel
Hej! Jag säljer min dominator p.g.a crossköp. Det är min första hoj och fungerar riktigt bra. Köpte den av min farsa förra våren. Hojjen går väldigt fint. Skrapad på vänstersida på tanken lite småskavanker här och var om man fingranskar, men enligt mig i väldigt fint skick. Välfylld servicebok Toppbox Komplett orginalverktygsats Besiktad september -10 ua. Bakdäcket börjar bli halvslitet. Ring om du är intresserad. 21000:- p o k!
Hej! Hojen finns i västerås. Jag säljer min dominator p.g.a crossköp. Det är min första hoj och fungerar riktigt bra. Köpte den av min farsa förra våren. Hojjen går väldigt fint. Skrapad på vänstersida på tanken lite småskavanker här och var om man fingranskar, men enligt mig i väldigt fint skick. Välfylld servicebok Toppbox Komplett orginalverktygsats Besiktad september -10 ua. Bakdäcket börjar bli halvslitet. Ring om du är intresserad. 18000:- är lägsta pris för mig, behåller den annars.
Dominator i absolut toppskick. 1310 mil på mätaren, aldrig skogskörd eller vurpad. Alltid lättstartad och går som en klocka. Billig hoj att äga och köra, jag betalar ca 1400kr /helår i försäkring. Sitter ett Supertrapp system monterat som passerar besiktningen utan problem. Har använts sparsamt som pendlarhoj och då endast på landsväg. Den är som sagt i toppskick, klyschan "som ny" passar faktiskt in här. Säljes pga. byte till en större hoj. Toppbox samt godkänt bygel-lås ingår. Skall besiktas 2012 och framdäcket bör bytas, därav priset.
Nu är det dags att sälja min Dominator till förmån för en ny hoj ! Bättre cykel i denna prisklass är svårt att hitta. Otroligt bra skick då jag skött den varsamt med jämna service intervaller och självklart regelbundna oljebyten . Finns inget att klaga på då hojen är felfri . Topboxen ingår i priset! Info: Cirka 2050 mil Skattad och besiktigad. Färg: svart Typ: offroad / touring Du når mig lättast på mobilnr: 0703146690 // OBS inga byten Pris: 29000 kronor Med vänlig hälsning, Göran