Quantcast
Till salu inom: ”

honda mb5 säljes

Honda X8r

Malmö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Tjena. Nu ska jag sälja min moppe. Det är en moppe från 84. Den går bra och har aldrig krånglat i min ägo. Det enda tråkiga på moppen är att alla lamporn är urfunktion. Jag var ute och körde med moppen när de regnade och plöstligt la alla lampor av. Kanske bara är säkringen som behövs byta. Jag är inte meck kunnig så jag kan inte göra något åt det. Moppen är fin för den åldern den har. Moppen går 46 km/h enligt gps. Ring för mer info. Finns på telefonen fram till 00.00 Billigare vid snabb affär.
En fin MB5. Detta är vägvarianten av den mer vanliga MT5:an. Den har fyra växlar och skivbroms. Mopeden är genomgången och belysning, bromsar, mm fungerar som det ska. Det är bara och försäkra och sedan köra lagligt. Medföljer gör en låda med delar för dig som vill åka fortare. Bland annat, 2st 70cc cylindrar med en ny kolv, Ett antal drev med olika kuggantal. Div lager, Nytt MT5 framlyse. Extra luftfilter, mm. Bara dessa delar är värda en bra slant. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Lagersats Honda MT5/MB5 Pris 295 kr inkl frakt Vi är en av dom ledande aktörerna på marknaden när det gäller delar till äldre och nyare mopeder Så som Sachs Crecent Puch Zundapp Husqvarna Yamaha Suzuki mfl och även nyare moepder så som Baotian Kymco Derbi Reiju mfl. Vi har bra support, snabba leveranser och marknadens bästa priser. Vi erbjuder våra kunder bra betalningslösningar via Klarna, kort eller efterkrav. Enhetsfrakt på endast 49 kr. Fri Frakt vid köp över 1500 kr. Besök gärna vår hemsida för mer info och delar.
På hyllan ligger ett helt nytt och oanvänt HOMOET avgassystem till HONDA MB5 MB-5 vilket är det värsta avgassystem du kan köpa till din MB! Passande 70 cc cylindrar. Så tveka inte, svåra att få fram !! Handgjorda högeffekts race pipor med mycket bra och brett effekt register. Något annat positivt är att pga. mycket bra kvalitet i plåtmaterialet så får man en lite mer dämpad ljudeffekt i pipan. Rekomenderas !! toppklass !! EJ PRUT! Skall det skickas så betalar Du i förväg! ( Lånad bild )
hejj, har en honda mb5 som ja nu ska sälja , har motorn lös för den e skuren motorn gick bra innan jag skar kolven.. gjorde en tabbe med att prova 65cc med orginal kolven:P gick inte direkt:P så har jag en hel del motor delar som skickas med:)