Till salu inom

"honda mb5 säljes"

Motala
Igår

Honda Pan European

40 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Honda shadow vt1100 bobber

55 000 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Honda crf 450 18

49 000 kr
Blocket.se
Vellinge
Igår

AUTOSOLARIS Frontbåge till...

3 995 kr
Blocket.se
Karlskrona
Igår

Crescent +Honda 5 hk 4 takt

14 900 kr
Blocket.se
Sundsvall
Igår

Honda Civic 5-dörrar 1.4

16 900 kr
Blocket.se
Butik
5 dagar

Cylinder 5,5 hk trimkit Hon...

1 899 kr
Blocket.se
Växjö
6 dagar

Honda MB5 Helrenoverad

30 000 kr
Blocket.se
Essunga
4 år

Honda MB5

ABC-Annons.se
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Mopeder  ·  Västerås

80 tals moppe Honda mb5

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 13 dagar
Tjena. Nu ska jag sälja min moppe. Det är en moppe från 84. Den går bra och har aldrig krånglat i min ägo. Det enda tråkiga på moppen är att alla lamporn är urfunktion. Jag var ute och körde med moppen när de regnade och plöstligt la alla lampor av. Kanske bara är säkringen som behövs byta. Jag är inte meck kunnig så jag kan inte göra något åt det. Moppen är fin för den åldern den har. Moppen går 46 km/h enligt gps. Ring för mer info. Finns på telefonen fram till 00.00 Billigare vid snabb affär.
4 500 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Piteå

Honda MB5

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 5 dagar
En fin MB5. Detta är vägvarianten av den mer vanliga MT5:an. Den har fyra växlar och skivbroms. Mopeden är genomgången och belysning, bromsar, mm fungerar som det ska. Det är bara och försäkra och sedan köra lagligt. Medföljer gör en låda med delar för dig som vill åka fortare. Bland annat, 2st 70cc cylindrar med en ny kolv, Ett antal drev med olika kuggantal. Div lager, Nytt MT5 framlyse. Extra luftfilter, mm. Bara dessa delar är värda en bra slant. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
4 300 kr
Blocket.se

Lagersats Honda MT5/MB5

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 4 månader
Lagersats Honda MT5/MB5 Pris 295 kr inkl frakt Vi är en av dom ledande aktörerna på marknaden när det gäller delar till äldre och nyare mopeder Så som Sachs Crecent Puch Zundapp Husqvarna Yamaha Suzuki mfl och även nyare moepder så som Baotian Kymco Derbi Reiju mfl. Vi har bra support, snabba leveranser och marknadens bästa priser. Vi erbjuder våra kunder bra betalningslösningar via Klarna, kort eller efterkrav. Enhetsfrakt på endast 49 kr. Fri Frakt vid köp över 1500 kr. Besök gärna vår hemsida för mer info och delar.
295 kr
Blocket.se

HOMOET Avgassystem HONDA MB5

Togs bort för 6 år sedan - Till försäljning i 23 dagar
På hyllan ligger ett helt nytt och oanvänt HOMOET avgassystem till HONDA MB5 MB-5 vilket är det värsta avgassystem du kan köpa till din MB! Passande 70 cc cylindrar. Så tveka inte, svåra att få fram !! Handgjorda högeffekts race pipor med mycket bra och brett effekt register. Något annat positivt är att pga. mycket bra kvalitet i plåtmaterialet så får man en lite mer dämpad ljudeffekt i pipan. Rekomenderas !! toppklass !! EJ PRUT! Skall det skickas så betalar Du i förväg! ( Lånad bild )
1 350 kr
Blocket.se
Mopeder  ·  Lidköping

honda mb5

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 1 år
hejj, har en honda mb5 som ja nu ska sälja , har motorn lös för den e skuren motorn gick bra innan jag skar kolven.. gjorde en tabbe med att prova 65cc med orginal kolven:P gick inte direkt:P så har jag en hel del motor delar som skickas med:)
1 500 kr
Annonsera.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj