Quantcast
Till salu inom: ”

honda st70 dax säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda MT5

Vännäs
Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Orange 78a 833mil genomgången i motorn och servad med nya packningar i förgasaren. Fälgar och skärmar lackerade, bromsar genomgångna Ompackad framgaffel Nya drev Nya Däck Heidenau Det mesta Honda originaldelar Nya ställbara kromade stötdämpare bak (japanska) Besiktigad ,registrerad Helförsäkring 695kr /år Registrerad som lätt mc Ramen är inte omlackerad utan helt i original Går mycket bra för att vara 32-35 år gamla Har en 81a blå med 2800mil med samma spec Ring för ytterligare info . Inga byten Honda Dax,MiniHonda,Minimotorcykel
Honda dax 70 i bra skick för sin ålder. Stått stilla i ca 3 år, och säljer den då den aldrig blir använd. Sista besiktning -09, körd 4 mil efter det. Har sedan dess uppdaterat med ny kedja och bakdrev, samt nya skärmar, däck och lite lack. Funderade på att besikta i år, men jag lägger ut den på blocket istället. Allt fungerar så en ev. besiktning borde inte bli några problem. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Dags sälja vår lilla monkeybike, en Honda Z50J i bruksskick. Den har registreringspapper men är ej registreringsbesiktad. Använd årligen sedan inköp 2010 (givetvis på inhägnat område :-). Bytt bakdäck och olja förra året. Startar och går bra. Säljer den då jag köpt in en annan monkey, HondaST70 (DAX) som är motorcykelreggad och går skjutsa vår son på. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Honda Dax st70, endast 480 mil, helt i originalskick. I registret, bara att bes och ställa på. 11500:- eller bud däröver. Oba! endast seriösa, Tack!
Säljer en Minibike som endast har gått 600mil. Den är av 79 årsmodel inköpt 78. Allt är original från 79, endast bakdäcket är bytt.