Quantcast
Till salu inom: ”

honda transalp säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda X8r

Malmö

Tidigare annonser till salu

Honda XL700 VA Transalp Mätarställning: 0 mil Typ: Offroad Info: Honda XL 700 VA Transalp. En av Europas mest omtyckta och sålda äventyrshoj i mellanklassen heter Transalp. Den tillverkas i Hondas fabrik i Italien och är designad av europeiska ingenjörer för en europeisk publik. Alltså en klart marknadsanpassad modell med fokus på bekvämlighet och lång aktionsradie. Att koordinaterna till Frankrikes högst belägna asfalterade väg, Col de la Bonette är tryckta på Transalpens sidokåpor är alltså ingen tillfällighet. Härlig motorkaraktär med en dragvillig V-twinmotor som har en sång som bara en Twin kan ha. ( XL700 XL-700 ) www.lingvalls.se
Motorcykeln är nedsatt från: 99 900kr Honda XL 700 Transalp Prissänkt Mätarställning: 0 mil Typ: Offroad Info: Honda XL700 Transalp ABS 2010 som nu är prissänkt med 27 000Kr Gör ett klipp på det sista exemplaret som vi har i lager. XL700 är en av Hondas riktigt populära motorcyklar. 5 års hondagaranti. Hos oss kan du alltid byta in bilen mot en hoj! Mer erbjudanden på www.northbike.se Välkommen!
Nu är det dags att sälja hojen då den bara står. Den har gått 6560 mil och är i bra skick. för ca 100 mil sedan byttes Olja i motor oljefilter, luftfilter och tändstift. Ventilerna kollades samtidigt. Däcken har gått 150 mil. Allting fungerar som det skall och startar alltid i alla lägen. Otroligt bra och billig pendlarhoj eller bara för att komma ut då och då. Jag betalar 1300:- helförsäkring helår Bestiktigad i maj utan Anmärkning. Den har lite repor på plast och tank därav priset. Nås bäst på telefon och är inte intresserad av några byten.
Honda transalp xl600 från 1996 till salu. Gått ca 3300 mil, servad hos hela hojen vid 3256 mil. Besiktigad utan anmärkning den 9 augusti 2011 vid 3282 mil. Lite små skavanker i utseende men klockren maskinellt. Säljes p g à tidsbrist. 22000 kr. Ett fynd. Rasar inte mer i värde. Köp kör och sälj till samma peng om några år. Klockren hoj till rätt pengar. Låg försäkringskostnad. Jag betalar 2396 kr halvförsäkrat per år.