Quantcast
Till salu inom: ”

honda wallaroo säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda MT5

Vännäs
Honda X8r

Malmö
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Honda Wallaroo (pk50sx) i bra skick säljes Mopeden har bara gått 357mil Det är en så kallad 30-moped, dvs den får framföras på cykelbana mm och är billigare i försäkring än en Eu moped. Mopeden är en typ av scooter modell men med större hjul vilket blir lite stadigare. Lätt och smidig moppe som bara väger 57kg Lika lättkörd som en ciao moppe fast bättre med aluminiumhjul och stötdämpare Det finns både kick och elstart, den startar väldigt lätt och går bra ca 40km/h+ Otrimmad!! förvaringsfack under sadeln med plats för hjälm mm Två nycklar till tändning/styrlåset. Abuslås och hjälm kan säljas till vid intresse (tror hjälmen är storlek medium)
30-moped, en Honda Wallaroo i Grafitti-utförande som fungerar helt utan problem. Mopeden är automatväxlad med handbromsar på bak- och framhjul. Både elstart och kick. Stort låst förvaringsfack för hjälm under sadeln. Billig att försäkra då den väger 57 kg. Nytt batteri. Mätarställning 104 mil. Har gått ca 20 mil de senaste 4 åren. Servicehandbok på engelska kan medfölja. Otrimmad och har inte varit trimmad. Modellen är strypt för svenska förhållanden genom en strypplugg i insuget.
Packningssats komplett, ej packboxar HondaWallaroo ------------------------------------------------- - Vi skickar över hela Europa! - Betala med Visa/Masercard, faktura eller delbetalning! - Lägsta-prisgaranti, vi garanterar att du inte köper denna billigare någon annanstans med vår Lägsta-prisgaranti! Hittar du varan till lägre pris någon annanstans får du köpa varan till samma pris hos oss! - Fraktfritt vid köp över 1000:- www.Skoterdelen.com
Hej säljer nu min Honda Wallaroo Graffiti. Som är en 30 moped. Funkar bra, ej trimmad. Hastighetsmätaren funkar dock inte. Kickstartas. Som sagt gammal moped så har skönhetsfel här och där.Och lite gör det själv. Men går bra och är pigg i motorn. Kom gärna och provkör. Priset för min lilla pärla är 2500 kr. BVSA Vid intresse RING 0732 31 79 06. Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Hej min packbox är vit och svart 30 liters och endast använd 1 månad. Nypris 699 kr. Mitt pris 350 kr. Medföljer monteringsplatta, skruvar, och 2 st nycklar till låset. Är som ny. Helt nytt avgassystem till Honda wallaroo och Peugeot Fox ,från Holland. Säljes pga felköp. Nypris 999 kr, Mitt pris 450 kr. Ni som vill köpa något av detta når mig på 0732-31 79 06