Quantcast
Till salu inom: ”

honda x8r säljes

Honda X8r

Malmö

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Honda MT5

Vännäs
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

HEJ! jag har ett helt nytt avgasrör till salu. Avgasröret är jätte fräsht och fungerar jätte perfekt och den är i krom!. Anledningen till varför jag säljer röret är för att jag behöver pengarna till ett par fritidsgrejer (fotbollsskor). Röret är använt i ca 3 veckor 30min-1timme per dag så röret är inte mycket använt för jag har inte kört varje dag!! NI KOMMER INTE ÅNGRA ER AVGASRÖRET ÄR JÄTTE GRYMT!! NY PRIS i racing-planet.se : 1388kr MITT PRIS : 1000kr Går inte ner i pris! INGA OSERIÖSA TACK!
Hej! Moppen går riktigt bra, mycket bra axx och toppfart, Den toppar runt 75 km/h. Jag har lackat om moppen i firma och byt många delar, jag har lagt mycket tid och pengar på den. Bilderna talar för sig själva ! Det tråkiga är att någon försökte sno moppen i sommras så dem tog sönder tändningslåset, det behöver bytas men det går att starta den. nya bromsbelleg bak behöver bytas också. Alla papper finns på moppen ! orginal delar medföljs. Ring för mer info ! B.V.S.A
hej har en honda x8r 03a som nu jag ska sälja fungera fint i motorn nya lager pack boxar för ca 70 mil sedan.. start morton fungera ej en annan bensin mätare på den den behöver lite lack på ett ställe effter att jag har lagat plasten effter förra ägaren är en 30 moped pris 7500kr men nu under helgen så får du den för 6500kr bara nu i helgen där effter 7500kr mvh robert
Som rubriken säger EJ-EU-moppe !!! Detta innebär: -du behöver inget EU-kort. -billigare försäkring. -du får parkera i cykelställ (ej registrerat fordon) Typad för två personer. Lås ingår. 600mil. Aldrig trimmad. Jag är andra ägaren (köpt av bekant) Separat oljetank, moppen blandar sjäv. Nypris 2003 var 26000:- (uttagen 2004) Mopeden finns i Billesholm för provkörning i vuxet sällskap. Bilderna är nytagna och visar aktuellt skick. Mobil. 070-828 65 60 Föredrar telefonkontakt. Det finns fler foto som jag kan maila vid intresse.
hejsan! säljer nu min moped som jag haft under sommaren för att pendla fram och tillbaka till jobbet. Den går fruktansvärt bra med 70cc och sportvariator, det sitter en vanlig variator på nu men den andra följer med i samma pris. Just nu är den pluggad då den gör ca 65. Utan plugg gör den ca 90-95. Hör av er för mer bilder eller info. billigare vid snabb affär!!