Till salu inom

"honda nsx till salu sverige säljes"

Pajala
Igår

Oculus Rift S helt oanvänd,...

1 800 kr
Citiboard
Butik Tumba
Igår

Volkswagen Multivan 2.0TDI...

318 800 kr
Blocket.se
Motala
Igår

Honda Pan European

40 000 kr
Blocket.se
Norrköping
Idag

BMW 320 d xDrive Gran Turis...

329 000 kr
Blocket.se
Sjöbo
Idag

Honda shadow vt1100 bobber

55 000 kr
Blocket.se
Kalix
Idag

SIA Konstgjord Orkidé blomm...

900 kr
Blocket.se
Sundsvall
Idag

Honda crf 450 18

49 000 kr
Blocket.se
Karlskrona
Idag

19 Tum splitternya däck och...

9 500 kr
Blocket.se
Sverige
Idag

Mazda 3 Sport 1.6 MZR

15 000 kr
Blocket.se
Butik

Honda - Easton NSX GT

169 kr
NYTT CDON.COM

Tidigare annonser till salu

Åk superbil i sommar

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 3 månader
Undrar du hur det känns att åka en riktig superbil? Vill du göra en Grand Entré på evenemanget eller bara åka en sväng? Vi erbjuder körning i en Honda NSX "Veilside Maisty Fortune" i hela Stockholm, endast en av två stycken i Sverige. Sportbilen som det tog Honda sju år att utveckla där bland andra Formel 1 - legenden Ayrton Senna deltog. Glöm Ferrari och Lamborghini, denna är häftigare! Läs reportaget om bilen här: http://www.sportbilen.se/page.php?id=53 Priser: Första kvarten 350 kr, därefter 500 kr / halvtimme. Vi kan också skräddarsy paketlösningar till fasta priser. I priset ingår förare, drivmedel, fem fria mil och helförsäkring för bilen. För körningar längre än fem mil tillkommer en kostnad på 10 kr / km. Varning! Föraren har en tung gasfot. Inget för veklingar!
350 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Västmanlands län

Honda NSX -91

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Honda NSX 1991 13 300 mil Bilen kommer att säljas med nybytt kammrem och vattenpump samt ventiljusterad. DEFA larm. Fälgar 18" fram 19" bak. Bromskivor runtom slitzat/borrat Ferrodo DS2500 belägg runtom. Insatsfilter Comptech UNI. ARC DTS rostfritt avgas. D2 racing GEN4 coilovers. EXEDY Koppling. EXEDY Svänghjul. Mer info och bilder finns på min projekttråd på NSX-forumet samt på garaget.org: http://www.nsx.forum24.se/nsx-about176.html http://www.garaget.org/?car=101331 Ev. byte S2000, Integra DC2/DC5
279 000 kr
Blocket.se
Bilar  ·  Falun

Honda NSX -91

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 2 månader
Honda NSX Svensksåld I Sverige såldes totalt 11 st NSX:er. Detta är en av dem. Den är dessutom i riktigt fint skick. Lacken har kvar en härligt röd lyster trots att den har 20 år på nacken och inredningen är fortfarande hel och ren. Bilen är varsamt modifierad, det mesta är fortfarande original. Se detaljer nedan. Taket har kvar den svarta originallacken, något jag personligen tycker är en del av bilens karaktär. Det har importerats ett 40-tal NSX:er till Sverige och ett par av dem finns till salu. Om du vill undvika reflexer på sidorna, hastighetsmätare i miles och Acura-emblem så ska du dock ta en titt på det här exemplaret. Här får du en legendarisk sportbil i det skick och det utförande man bör förvänta sig! Bilen har all standardmässig utrustning såsom svart skinnklädsel, ACC, antisladdsystem, abs-bromsar, farthållare, CD-växlare, fjärrstyrt centrallås, airbag och manuell växellåda. Kamrem och vattenpump är bytt. Kylmediet är utbytt mot miljövänligt alternativ. Senaste servicen gjordes vid 6000 mil. Naturligtvis är den djur- och rökfri. Pris: 349 000 kr (byte ej intressant) _________________________________ Modifierade detaljer: Vingen är bytt mot en kolfibervinge hämtad från Honda NSX Type R. Originalvingen medföljer. Fälgarna är eftermonterade. Originalfälgarna medföljer. Avgassystemet är bytt mot ett rostfritt system. Originalsystemet medföljer. Dessutom är bromsskivorna fram ersatta med skårade skivor av samma dimension som originalskivorna. Växelspaksknoppen är också utbytt mot en stilren knopp i aluminium. Ljudsystemet är en svag punkt hos NSX:erna. De inbyggda slutstegen i högtalarna brukar ge sig med jämna mellanrum. I det här exemplaret är de inbyggda slutstegen utbytta mot ett externt slutsteg (monterat helt osynligt).
349 000 kr
Blocket.se
Transport  ·  Stockholm

Åk Sveriges häftigaste bil på studenten

Togs bort för 10 år sedan - Till försäljning i 12 dagar
Vill du synas och höras på studenten/balen? Vill du åka Sveriges häftigaste sportbil? Vi erbjuder studentkörning i en Veilside Maisty Fortune Honda NSX i hela Stockholm, endast en av två stycken i Sverige. Läs reportaget om bilen här: http://www.sportbilen.se/page.php?id=53 I priset ingår förare, fem fria mil, bränsle och valfri utsmyckning.
2 000 kr
Blocket.se

Teknikens värld

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 år
1991 nr 14 bra skick Honda NSX Porsche VW Golf Caravelle
25 kr
Bokbörsen.se
topwave

Missa inget nytt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev för att få reda på de senaste och hetaste tipsen inom köp & sälj