Quantcast
Till salu inom: ”

honda nsx till salu sverige säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:


Sverige
Antik vas

Sverige

Tidigare annonser till salu

Undrar du hur det känns att åka en riktig superbil? Vill du göra en Grand Entré på evenemanget eller bara åka en sväng? Vi erbjuder körning i en Honda NSX "Veilside Maisty Fortune" i hela Stockholm, endast en av två stycken i Sverige. Sportbilen som det tog Honda sju år att utveckla där bland andra Formel 1 - legenden Ayrton Senna deltog. Glöm Ferrari och Lamborghini, denna är häftigare! Läs reportaget om bilen här: http://www.sportbilen.se/page.php?id=53 Priser: Första kvarten 350 kr, därefter 500 kr / halvtimme. Vi kan också skräddarsy paketlösningar till fasta priser. I priset ingår förare, drivmedel, fem fria mil och helförsäkring för bilen. För körningar längre än fem mil tillkommer en kostnad på 10 kr / km. Varning! Föraren har en tung gasfot. Inget för veklingar!
Honda NSX 1991 13 300 mil Bilen kommer att säljas med nybytt kammrem och vattenpump samt ventiljusterad. DEFA larm. Fälgar 18" fram 19" bak. Bromskivor runtom slitzat/borrat Ferrodo DS2500 belägg runtom. Insatsfilter Comptech UNI. ARC DTS rostfritt avgas. D2 racing GEN4 coilovers. EXEDY Koppling. EXEDY Svänghjul. Mer info och bilder finns på min projekttråd på NSX-forumet samt på garaget.org: http://www.nsx.forum24.se/nsx-about176.html http://www.garaget.org/?car=101331 Ev. byte S2000, Integra DC2/DC5
Honda NSX Svensksåld I Sverige såldes totalt 11 st NSX:er. Detta är en av dem. Den är dessutom i riktigt fint skick. Lacken har kvar en härligt röd lyster trots att den har 20 år på nacken och inredningen är fortfarande hel och ren. Bilen är varsamt modifierad, det mesta är fortfarande original. Se detaljer nedan. Taket har kvar den svarta originallacken, något jag personligen tycker är en del av bilens karaktär. Det har importerats ett 40-tal NSX:er till Sverige och ett par av dem finns till salu. Om du vill undvika reflexer på sidorna, hastighetsmätare i miles och Acura-emblem så ska du dock ta en titt på det här exemplaret. Här får du en legendarisk sportbil i det skick och det utförande man bör förvänta sig! Bilen har all standardmässig utrustning såsom svart skinnklädsel, ACC, antisladdsystem, abs-bromsar, farthållare, CD-växlare, fjärrstyrt centrallås, airbag och manuell växellåda. Kamrem och vattenpump är bytt. Kylmediet är utbytt mot miljövänligt alternativ. Senaste servicen gjordes vid 6000 mil. Naturligtvis är den djur- och rökfri. Pris: 349 000 kr (byte ej intressant) _________________________________ Modifierade detaljer: Vingen är bytt mot en kolfibervinge hämtad från Honda NSX Type R. Originalvingen medföljer. Fälgarna är eftermonterade. Originalfälgarna medföljer. Avgassystemet är bytt mot ett rostfritt system. Originalsystemet medföljer. Dessutom är bromsskivorna fram ersatta med skårade skivor av samma dimension som originalskivorna. Växelspaksknoppen är också utbytt mot en stilren knopp i aluminium. Ljudsystemet är en svag punkt hos NSX:erna. De inbyggda slutstegen i högtalarna brukar ge sig med jämna mellanrum. I det här exemplaret är de inbyggda slutstegen utbytta mot ett externt slutsteg (monterat helt osynligt).
Vill du synas och höras på studenten/balen? Vill du åka Sveriges häftigaste sportbil? Vi erbjuder studentkörning i en Veilside Maisty Fortune Honda NSX i hela Stockholm, endast en av två stycken i Sverige. Läs reportaget om bilen här: http://www.sportbilen.se/page.php?id=53 I priset ingår förare, fem fria mil, bränsle och valfri utsmyckning.
1991 nr 14 bra skick Honda NSX Porsche VW Golf Caravelle