Quantcast
Till salu inom: ”

hopfällbara cyklar 2stk husbil säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Cykel

Stockholm
Kungs cykel

Malmö
Bra cykel

Kristianstad
F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Hopfällbar Cykel (2st) att ha med i Husvagnen eller Husbilen, tar nästan ingen plats, 2 st á 750 kr styck Gasolkök till campingen med många delar, som nytt, nypris 995:- säles för 250;- Bordsgasolgrill inklusive lång slang och lavastenar 250:- Jätteskön Hängstol, hänggunga att ha med på semestern eller hänga i ett träd i trädgården, Pris 75:- Annonsören vill inte störas av telefonsäljare.
Marknadens mest genomtänkta hopfällbara cykel. Perfekt att ha med på båten, husbilen, husvagnen och andra ställen det är ont om plats. Också perfekt för pendlare då den snabbt fälles ihop och kan tas med som handbagage på tåget eller bussen. Brompton finns även med 2 eller 6 vxl. Vi har för närvarande 2 st 3 vxl i lager, en vit och en svart. Det går bra att dela upp betalningen via Resurs Bank, enkel ansökan och vidare info i butik. Vid distansförsäljning tillkommer frakt med 375 kr inom Sverige.
Pefekta cyklar för båt eller husbil - mkt lite använda (på några danska småöar under segelsemester:-). Nypris 1.999 kr - läs mer på Watskis hemsida: http://www.watski.se/Cykel-6-vxlad-16--113kS Med tre enkla handgrepp demonterar eller monterar du cykeln. Vad mer - jo dom har en Shimanoväxel med 6 lägen och är i mkt fint skick. Och det finns en praktisk förvaringsväska när du vill stuva undan dom. Du får båda för priset av en och leverans kan ske i Gbgsområdet under vardagar.
Nu har intresset svalnat för att vara ute och cykla.Cyklarna kan med glädje andvändas till Båten,Husbilen eller Husvagnen. Neobike är 5 växlad Finns med instruktions bok, cykelpump extra sadel, lagnings utrustning samt hjälmar.Cykelsäckar som har en praktisk axelrem. Säljes helst båda
Stålram. 16 tum hjul. Tre växlar navväxel. Lätta att fälla ihop. Perfekt att ha med sig i t.ex. båt, husvagn och husbil. Bra skick men små rostfläckar på kromade delar. Köpta på Biltema. PM Bike. Liknande som http://biltema.se/sv/Fritid/Cyklar/Herr/Yosemite-201/ Säljes bara tillsammans för 1800 kr.