Quantcast
Till salu inom

"yosemite cykel hopfällbar säljes"

Stockholm
Idag

Yosemite 26” x-country MTB

300 kr
Citiboard
Butik

Butik

Butik

Butik

Butik

Tidigare annonser till salu

Övrigt  ·  Göteborg

Hopfällbar cykel, Yosemite

Togs bort för 8 år sedan - Till försäljning i 1 månader
3-Växlad hopfällbar cykel från biltema, nypris ca 3000 när jag köpte den för några år sedan om jag minns rätt. Knappt använd sedan dess, den har spenderat i stort sett all sin tid i cykelförråd eller på vinden och är således i stort sett i nyskick. Du kan välja om du vill kontakta mig via telefon eller mail men telefon är att föredra. Priset är förhandlingsbart vid snabb affär. Då cykeln är hopfällbar är den lätt att transportera, den går in i bagageluckan på de flesta bilar och om du inte har bil så får du säkert ta med den på bussen.
1 500 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Hisingen

Hopfällbar Cykel

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Hej Säljer nu min hopfällbara Cykel, det är en Yosemit köpt ursprungligen från Biltema. Väldigt lite använd, bra skick. Perfekt för kampingsemestern med husvagnen eller med båten. Alltid förvarad inomhus Då den tidigare använts med elmotor är växlarna inte inkopplade men medföljer. - nytt sadalöverdrag - nytt BMX däck, aldrig använt, kostar nytt 400 kr Billig vid snabb affär!
550 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Mölndal

Haro bmx

Togs bort för 7 år sedan - Till försäljning i 3 dagar
Har en Haro bmx som jag plockat ner lite för att snygga till men inte orkat. Så en liten tvätt, en ny kedja och nya slangar till däcken behövs kostar ca 100kr. Sen ihopmontering som är väldigt lätt och tar ca 30 minuter. Den är orginal så det mesta är tillverkat av Haro. Har tidigare ägt en Extreme/yosemite bmx som väger bly i jämförelse med denna. Så här har du en kvalitets bmx för en billig peng. Kan tänkas byta mot en mountainbike, hopfällbar cykel eller förslag. Föredrar mailkontakt. Transport kan ordnas. Bilder skickas vid intresse.
600 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Tjörn

Hopfällbara cyklar 2 st

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 4 dagar
2 st hopfällbara cyklar 20". Ny skick. Yosemite är bara cyklat på max 1 mil. Nyx 203 är cyklat på mer men är nära ny skick. Båda är 3 växlade, +handbroms,med lyse fram o bak.
2 700 kr
Blocket.se
Cyklar  ·  Örebro

Två st hopfällbara cyklar 2200:-

Togs bort för 9 år sedan - Till försäljning i 2 dagar
Två st. hopfällbara cyklar Biltemas Yosemite 20" Artnr. 27 1051. Endast provkörda. Kompletta med lyse o lås. Pris för båda: 2200:- Pris per st.: 1300:- Endast tele: 070-6718267 Ove
2 200 kr
Blocket.se