Quantcast
Till salu inom: ”

hopfällbar cykel brompton säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

Uthyres

F
F
F
F
F

Tidigare annonser till salu

Marknadens mest genomtänkta hopfällbara cykel. Perfekt att ha med på båten, husbilen, husvagnen och andra ställen det är ont om plats. Också perfekt för pendlare då den snabbt fälles ihop och kan tas med som handbagage på tåget eller bussen. Annonsen gäller den röd, 2-växlade cykeln på bilden. Den svarta med 3 vxl som även är utrustad med pakethållare visar bara cykel i ihopfält tillstånd. Brompton finns även med 6 vlx. Fördel med den två växlade modellen är att den är lättare och att den är lättcyklad då ingen kraft går förlorad i växelnavet. Det går bra att dela upp betalningen via Resurs Bank, enkel ansökan och vidare info i butik. Vid distansförsäljning tillkommer frakt med 375 kr inom Sverige. Rek pris 10700 kr
Marknadens bästa hopfällbara cykel. Den fälls ihop på några sekunder och blir direkt låst så att den enkelt kan bäras ombord på tåget, bussen eller stuvas ner i båten. Lika snabbt fälls den upp och blir en riktigt bra cykel. Välkommen hit för provkörning och demonstration. Denna utannonserade modellen har 6 växlar, skärmar, teleskopisk sadelstolpe och extra höjt styre för en mer upprätt körställning. Vi har fler modeller hemma och olika väskor hemma som gör cykeln ännu mer användbar.
Marknadens bästa hopfällbara cykel. Den fälls ihop på några sekunder och blir direkt låst så att den enkelt kan bäras ombord på tåget, bussen eller stuvas ner i båten. Lika snabbt fälls den upp och blir en riktigt bra cykel. Den har 5 växlar, skärmar, teleskopisk sadelstolpe, lyse, pakethållare, transporthjul (enklare att flytta när den är hopfälld) och extra höjt styre för en mer upprätt körställning. Cykeln får tas med på tunnelbana, buss och pendeltåg. Den är begagnad men i fint skick.
En kanonbra hopfällbar cykel märke Brompton med tre växlar, utmäkt till båten. husvagnen. Lås ingår med kod.
Nästan ny körd C.a 1 Km köpt ny 2005 för 13900:- Mest stått i husbilsgarage. Cykeln är 6 växlad och utrustad med packväska. Den rullar lätt och är mycket lätt trampad Kan levereras till fastlandet.