Quantcast
Till salu inom: ”

hoppkaniner till salu säljes

Tidigare annonser till salu

Drömma som hon kallas här hemma är en tjej med mycket fart och energi. Föräldrarna är duktiga inom kaninhoppning och hon själv har tävlat och det har gått riktigt bra. Hon är också väldig trevlig hemma, även om hon kan vara blyg ibland. Alltid framme och hälsar och väldigt gossjuk av sig, sitter gärna i knät och myser. Född den 13 oktober 2010. Om du har frågor eller är intresserad av kaninhoppning, men också vill ha en mysig kelkanin hemma så är det bara att höra av sig. Säljs med härstamningsbevis, en påse mat samt tävlingsbok.
En mycket glad och social kaninfröken söker nytt hem. Hon är en svart dvärgvädur, drygt 6 månader gammal. Hennes förra ägare kan inte ha kvar henne och då vi egentligen inte har tid för fler kaniner vill vi hitta ett annat hem till henne så snart som möjligt. Hon vill komma till någon som har mycket tid och plats att låta henne springa av sig ordentligt. Kan säkert bli en utmärkt hoppkanin. Hon verkar trivas väldigt bra med andra kaniner. Hon kostar 350 kr. RRastgård på 2*2,2 m kan köpas till om intresse finns, 1 000 kr.
Måste tyvärr sälja min fina hoppkanin Flamencos First Love, "Findus" pga att jag inte har tid att ge honom den uppmärksamhet han förtjänar. Findus har en jättefin stamtavla med massor av duktiga hoppkaniner bakom sej. Har inte hoppat med honom på länge, men han är lättlärd så det är nog inga problem att lära honom. En jättegullig kille som aldrig bitits. Jag har hopptävlat med Findus 3 gånger. Men han skulle lika gärna passa som goskanin! Född: 15/6-10 Madagaskarbrokad dvärgvädurskorsning Stamtavla, papper och tävlingsbok medföljer, samt tillbehör om det önskas. Hemmet viktigare än priset! Ring! :)
Pigga och nyfikna kaninungar födda 29/7, leveransklara 23/9. Färgerna på ungarna är madagaskar och svart, samtliga med wienertecken (anlag för vit blåögd). Föräldrarna är båda aktivt tävlande hoppkaniner (pappan är elitklassad i 3 av 4 grenar, och mamman är elit i en gren). Båda är väldigt sociala och trevliga. Jag tror dessa ungar passar både dig som vill ha en trevlig kelkanin, som dig som vill ha en kul hoppkanin. I köpet ingår övergångsfoder, härstamningsbevis samt faktamapp om släkten på ca 15-20 sidor. Även skötselråd om så önskas. Se gärna hemsidan för mer info: www.sweetys.se
2 st mysiga kaninungar. Passar både som kel- och hoppkaniner, då de har bra hoppstam. De har mycket dvärgvädur i sig och får hängande öron. Det är 2 st hanar som har färgerna madagaskar och svartbrokad. De är födda 17 Augusti 2011 och blir 8 veckor på tisdag den 12 Oktober. För mer info om föräldrarna och ungarna, och bilder på dem båda, gå in på min hemsida: www.mellerudstorp.n.nu Pris: 250 kr Mellerudstorps Hoppkaniner Isabelle Käck Wedelin Tel: 076 1334977