Quantcast
Till salu inom: ”

kaninungar till salu på blocket säljes

Nedan följer ungefärliga träffar relaterade till din sökning:

F
F
F

Tidigare annonser till salu

4 st. dvärgvädursungar, 7 veckor(leveransklara). Två viltgråa och två viltblåa honor. Alla är lugna, sociala och vana vid barn. Uppfödda ute, men går bra att ha som inne kaniner. Föräldrarna är dvärgvädurar, båda mycket sociala, kommer och hälsar när man visar sig. I priset ingår härstamningsbevis, skötselråd och startfoder. Är ni intresserad, ring eller SMSa 073-6556743. Mejla inte! 350 kr per kanin.
Min lilla, håriga kaninunge söker nytt hem grund av att jag inte är hemma så mycket. Jag har inte tid att ta hand om henne helt enkelt. Hon är ca 2 månader. Hon är helsvart och har mycket hår. Hon är mycket kram och leksjuk, gillar att ligga i knäet och att skutta runt golvet, så jag ser gärna att en barnfamilj tar henne som kan ge henne sällskap och kärlek. Buren och tillbehören medföljer. Ring eller maila om ni är intresserade.
Belgiska jättar, värdens största kaninras. (vuxen 7-14 kg) detta är en tam och tillgiven ras som låter sig hanteras. Vana vid barn, tycker om att käla. Föräldrarna är vana att gå i sele/ koppel Kull 1 Födda 20 maj 2011 Gula honor: 1 st Svarta hanar: 4st Kull 2 Födda 5 juni 2011. Järngrå 1 hane. Övergångs foder och Härstamnings bevis medföljer. OBS! Ej stamtavla.
Vi är två pojkar kvar som vill ha nya hem. Våra andra syskon har fått hem och vi vill också flytta. Vi är födda den 23 maj De är vädursblandnig. Mamman är 25% franskvädur och 75% dvärgvädur. Pappan vet jag inte riktigt vad han är för ras. Men han är någon form av vädur. Både mamman och pappan är väldigt sociala. Hör gärna av dig.
Hej! Nu är det snart dax för våra små vänner att lämna mamma. Vi har 4st kaninungar som är leveransklara den 22/7 samt 3st som är leveransklara den 30/7. Alla kaninungarna har superfint temperament och är keliga och nyfikna av sig. Dom är vana vid barn (har hanterats av barn sedan dagen dom föddes). Kika gärna min webbsida som är www.familjenpatterson.webs.com för bilder alla kaninungar. Det går att tinga dom redan nu, så hör av er.